2777
2789
عنوان

کمک دارم شریت البالو میدرستم

195 بازدید | 12 پست
سلام من واسه اولین باره مربای البالو می درستم اب و شکر رو گذاشتم چند جوش زد بعد البالو رو هسته گرفتم تو پارچه نازک گذاشتم توش رنگ خوبی گرفت بعد 20 دقیقه در اوردم حالا نمیدونم شربتم قوام امده یا نه خاموشش کنم؟
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
شربت اشتباه نوشتم
^^وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ^ خدا رو شکر خواهر یا داداش نیکی جونم عیدی سال 96 ماست7
کمک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک قطره بریز روی کاغذاگرکاغذ را خیس کرد هنوز قوام نیومده یا اینکه کاغذ را عمودی نگه دار اگر قطره روی کاغذ غلط خورد و حرکت سریع داشت بازهم قوام نیومده
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
ممنون هایناز جونم
باشه دستت درد نکنه عزیزمممم
وانیل لازم نیست بریزم؟
نه نیاز نیست مقداری از شربتت بذار بعد از اینکه آلبالوها را تو شیشه ریختی کمی شربت بریز روش تا خشک نشه و کپک نزنه(مربای آلبالو)
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . .
هزلر بار ممنونم
یدونه آلبالوبخور اگر مغزش هنوز ترشه کمی شربت درست بریزروش تا نیم ساعت بجوشه و مربایت خوشمزه بشه
اره ترش بود گذاشتم بپزه خدا خیرت بده
نیکی جون اتفاقا من دو روز پیش مربا آلبالو درست کردم . من اول هسته همه آلبالوهارو درآوردم و شکر ریختم لا به لای آلبالوها و بعد به مدت 14 ساعت گذاشتم یخچال بعد که آب انداخت گذاشت رو گاز با حرارت ملایم بپزه بعد از 10 تا 15 دقیقه آلبالوها رو جدا کردم گذاشتم شربتش خوب قوام بیاد یعنی15 تا 20 دقیقه رو گاز باشه با حررات ملایم بعد کف روشو باید بگیری و بریزی بیرون 1 قاشق آبلیمو +1 قاشق گلاب + 1قاشق مرباخوری وانیل هم ریختم توش بعد آلبالوهارو اضافه کردم . بعد از سردشدنش هم ریختم تو شیشه و گذاشتم تو یخچال . اولین دفعه بود درست کردم به نظرم که خوب شد .
اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ [٢:٢٥٥] لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ