نیکی جون اتفاقا من دو روز پیش مربا آلبالو درست کردم . من اول هسته همه آلبالوهارو درآوردم و شکر ریختم لا به لای آلبالوها و بعد به مدت 14 ساعت گذاشتم یخچال بعد که آب انداخت گذاشت رو گاز با حرارت ملایم بپزه بعد از 10 تا 15 دقیقه آلبالوها رو جدا کردم گذاشتم شربتش خوب قوام بیاد یعنی15 تا 20 دقیقه رو گاز باشه با حررات ملایم بعد کف روشو باید بگیری و بریزی بیرون 1 قاشق آبلیمو +1 قاشق گلاب + 1قاشق مرباخوری وانیل هم ریختم توش  بعد آلبالوهارو اضافه کردم . بعد از سردشدنش هم ریختم تو شیشه و گذاشتم تو یخچال .  اولین دفعه بود درست کردم به نظرم که خوب شد . 

اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ [٢:٢٥٥] لَا إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ [٢:٢٥٦] اللَّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُوا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ