mamaniliana مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 227 عنوان شوهرم چند. ماهیه بی اعصاب شده 107 بازدید | 6 پست در. حدی که تحملش سخته حرف میزنم یا با داد جواب میده یا ی حرفی میزنه که ناراحتم میکنه خودمم تازه زایمان کردم دردای خودم یطرف اونم یطرف خسته شدم مدلش اینجوریه که ادمو. ناراحت میکنه بعد. میاد. معذرت خواهی هر روزمون اینطوریه بنظرتون چکار کنم اخلاقش درست بشه 1398/07/27 | 12:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساغر00 عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 971 خوبه میاد معذرت خواهی.شوهر من ک هیچ دعوا شروع میکنه بعدشم خودتو مقصر میکنه خاطرات گذشتم رو دوس دارم،کاش دوباره برمیگشتم
mamaniliana مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 227 خوبه میاد معذرت خواهی.شوهر من ک هیچ دعوا شروع میکنه بعدشم خودتو مقصر میکنه اینم منت میزاره میگه من همش میام تو نمیای راستم میگه من خیلی مغرورم
mamaniliana مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 227 با عرض معذرت من اولین بارمه اینجور جوابی میدم ولی به نظرم بخاطر نداشتن رابطه هس نه رابطه داریم ولی کم مشکلش خونه نیست مشکلش کارشه خانوادشه خونه انگار. شده براش یک منبع ک غصه بیاره توش
شادوخندان عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 992 بعد زایمان دعای چله بر گرفتی?? آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه
شادوخندان عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 992 نه چی هست? یه دعاییه که همه بعدزایمان میگیرن از ایات قران میگیرن خیلی موثره هم برا بچه هم مادر پدرش میگن نباشه مشکلات بی دلیل زیادی به وجود میاد مثل مریضی ودعوا و کابوس و... آندیااام بچه ها بحث کردم کاربری مو ترکوندن.دوستام بیاین همه