2777
2789
عنوان

ازبین رفتن علائم بارداری

118 بازدید | 8 پست

چندروز مونده به تخمک گذاری اقدام داشتم از روز تخمک گذاری ترشحات وتورم وسفتی سینه دلدرد وسردردوکمردردایی ک دقیقا عین علائم بارداری بود رو داشتم اما الان ک ۲روز مونده ب پری دلدردام تموم شده😟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم بارداری به این زودی اتفاق نمیفته.مربوط به همون تخمک گذاری بوده

هیچکدوم ازماهای قبل اینطور نبوده

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

علائم بارداری که برای این موقع نیست

اصلا به علائم‌توجه نکن که خدایی نکرده تو ذوقت نخوره

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
علائم بارداری که برای این موقع نیست اصلا به علائم‌توجه نکن که خدایی نکرده تو ذوقت نخوره

علائم بارداری زودترازموعدداخل نی نی سایتو بخونید لطفا

علائم بارداری زودترازموعدداخل نی نی سایتو بخونید لطفا

من بعید میدونم والا

علائم بارداری معمولا از هفته ی ۶ تا ۸ ظاهر میشن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
شاید بخاطر لقاحه .نگران نباش کلا اگه میخوای باردار شی استرس سمه.

سعی میکنم😘