2777
2789

تا حالا شده تو اين دنيا واسه كسي دعا كرده باشيد يا نفرين كه كسيو بگيره ؟؟؟يعني خودتون شاهد باشيد طرف داره تقاص كارشو پس ميده ؟؟

نفرین نکردم ولی سپردم بخدا. دلم خیلی شکسته بود.

ولی به چشمم دیدماااااا. چجوررر خدا گذاشت تو کاسشون ولی باز من دلم سوخت و براشون دعا کردم😓

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من تاحالا کسی رو نفرین نکردم ک بدبخت شه اونایی ک منو عذاب دادن اونقدر نحوه زندگیشون اشتباه هست و اونقدر تو زندگیشون حماقت میکنن که مطمئنم یه روزی بد بلا سرشون میاد دیگه احتیاجی به نفرین من ندارن

نفرین نکردم ولی سپردم بخدا. دلم خیلی شکسته بود. ولی به چشمم دیدماااااا. چجوررر خدا گذاشت تو کاسشون ...

همين كه آدم بسپاره به خدا واقعا تو همين دنيا تقاص پس ميدن ؟؟؟

من ک اگه نفرینم یا دعاهم میگرفت الان این حال وروزم نبود

ولی مامان از کوچکی پدرش فوت شده میگه طمع پدر داشتنو نچشیدم نفرین کنه درجا میگیره

و اینکه خواهرشوهرم چند وقت پیش با دختر خالش ک زن داداشس میشه دعواشون میشه ب گفته خودش میگه من نفرین کردم مامانش سرطان گرفته ودکترام جوابش کردن حالا دیگه نمیدونم خوشو چی پیش خدا فرض کرده بود

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براحل مشکلات زندگیم بخونید شوهرم سرعقل بیاد قبول کنه خونه بخریم هرکسی خوند بگه تا منم براش بخونم
همين كه آدم بسپاره به خدا واقعا تو همين دنيا تقاص پس ميدن ؟؟؟

اگر حق باشه آره 

بعضی وقتا خودمونم مقصریم اونجا دیگه تقاص پس نمیده دوتایی پس میدین

منم آدمم ممکنه گاهی اشتباهی کنم