2777
2789

اگر به یک زن بگویم اگر از شوهرت چیزی در دلت هست؛ بگو:

چند ساعت حرف خواهد زد و انواع شکایات و انتقادات را خواهد گفت. اما اگر مجدداً به او بگوییم: شکایت نکن، فقط درخواستت رو بگو، خواهیم دید که فقط چند درخواست روشن و ساده بیشتر نخواهد داشت.

اگر زوجین بجای شکایت، انتقاد، سرزنش و تهدید که فقط باعث دوری از یکدیگر و کاهش عشق و علاقه می شود، فقط درخواست های روشن و کوتاه خود را بدون سرزنش و شکایت و زیر سئوال بردن شخصیت طرف مقاابل ارائه دهند، بهتر خواهد بود.

✍️ مثال ارتباط نامناسب که فقط شکایت میکند

▫️زن در آشپزخانه مشغول شستن ظرف هاست که مرد شروع میکند: خانم؛ گوش کن؛ تو اصلا برای من ارزش قائل نیستی، دائماً به من توهین میکنی، من میفهمم. دائما سر و صدا و غر میزنی، این یعنی اینکه من رو حساب نمیکنی، خسته شدم از دستت. اگه بچه نداشتم ولت میکردم و خودمو نجات میدادم. اینم شد زندگی، صبح تا شب اعصاب خوردی، بسه دیگه، خستم کردی، خدا لعنت من کنه با این زن گرفتنم.

✔️ دوستان عزیز دقت فرمایید اولاً درخواست مرد روشن نیست، و دوما مدام با سرزنش و شکایت و تهدید، باعث می شود که زن نیز مقابله به مثل کند و شکایت و سرزنش و تهدید متقابل نماید و همچنین باعث کاهش علاقه زن به مرد می شود. یعنی مرد برای این سرو صدا راه انداخت که بگوید در خانه برای من ارزش قائل نیستی، اما نحوه شکایت و تهدید و سرزنش مرد باعث کاهش بیشتر ارزش او در نزد زن است

✍️ مثال ارتباط مناسب: ارائه درخواست بجای شکایت و سرزنش

▫️مرد در یک زمان و مکان مناسب می گوید: من یک سری خواسته از تو دارم، آنها را مطرح میکنم. وقتی که درخواست هایم تمام شد به تو میگویم حرفم تمام شد، آن وقت تو شروع به صحبت کن و نظرت را بگو: من دوست دارم وقتی به خانه می آیم به استقبالم بیایی و خوشحال ببینمت و وقتی من مطالعه میکنم یا اون سریال رو می بینم باهام شروع به حرف زدن نکنی و من را به حال خودم بگذاری.

▫️همچنین دوست دارم وقتی که تو از من کاری میخواهی با خواهش بگویی. مثلاً بگویی امکان دارد آشغالها را دم در بگذار. یا خواهش میکنم بیا کمک بده و حالت دستوری و عتاب کردن نباشد. همچنین درخواست دارم که وقتی با من حرف میزنی صدایت را آرام بگیری و تند تند و بلند و تهدید آمیز حرف نزنی و انگشت اشاره ات را به نشانه تهدید دائماً تکان ندهی. من در این مواقع  احساس بدی میکنم. حرفم تمام شد، حالا نظرت را بگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا درست و منطقیش همینه ولی مشکل اینجاس که خانوم یا آقا ( مخصوصا خانمها) تصور میکنه اگر رو راست به همسرش بگه این مورد رو ازت میخوام طرف مقابل قبول نمیکنه و یا ناراحت میشه و یا حتی خشمگین میشه. در برخی موارد هم درسته‌ . چون طرف مقابل ظرفیت پذیرش رو نداره. واین میشه که بگو مگو و کل کل میشه.. کاش خواسته های زن و مرد چیزهای ساده ای باشه. اگر موارد بزرگتری باشه که دیگه هیچی. 

سلام یه سوال داشتم چطور شوهرم رو راضی کنم بره سرکار ضمن تینکه معتادم هست و فعلا ارث باباش بهش رسیده خرج میکنه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
سلام یه سوال داشتم چطور شوهرم رو راضی کنم بره سرکار ضمن تینکه معتادم هست و فعلا ارث باباش بهش رسیده ...

سلام 

ابتدا شما به فکر درمان اعتیاد باشید

برای ایفای نقش زن در پیشگیری از اعتیاد همسر لازم است كه وی مهارت‌هایی را داشته باشد كه ازجمله این مهارتها ، داشتن اقتدار همراه با ملایمت،‌صبر و شكیبایی، تعهد و صمیمیت با همسر، توانایی مقابله با استرس، بحران‌ها و مشكلات زندگی است تا بتواند یك رابطه خوب و عاطفی را در منزل برقرار كرده و همسرش در كنار او در خانه، احساس آرامش كند.

تشكیل یك خانواده خوب همانند خانه‌ای است كه در ابتدا نقشه صحیح و طراحی مناسب دارد و سپس برای ساختن آن اقدام به پی‌ریزی، دیوارگذاری و  ساختن سایر بخش‌ها می‌شود،بی تردید نداشتن آگاهی كافی از نحوه و چگونگی ساخت صحیح می‌تواند باعث شود كه با هر لرزشی خانه فرو ریزد و خسارات زیادی به بار آید.

خانواده و ارتباط موثر میان همسران مانندسازی است كه با ایجاد ارتباط میان اجزا می‌تواند نوایی زیبا تولید كند و برعكس، نداشتن ارتباط خوب و موثر، میان زوجین مانند سازی است كه اجزای آن به درستی در كنار آن قرار نگرفته‌اند و هماهنگی میان نت‌ها برقرار نیست. بنابراین، صدای گوش خراشی ایجاد می‌كند.

سلام  ابتدا شما به فکر درمان اعتیاد باشید برای ایفای نقش زن در پیشگیری از اعتیاد همسر لازم اس ...

چطور وقتی کل خاندانش معتادن و مامانش پشتیبانشه حتی مدوادو پولشو جور میکنه 

کل برادر شوهرام مث همن معتادو بیکار 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

منو شوهرم عاشق امیم.ولی وقتی دعوامون میشه حرفایی میزنه ک آتیشم میزنه واقعا دلم میشکنه انتظار ندارم این حرفارو ازش بشنوم😔😔😔مگه این درست نیس ک ادما موقع عصبانیت حرفای دلشونو میزنن....ولی خیلی زود اروم میشه و بعد از دلم در میاره.ولی ته دلم خیلی غصه میخورم بخاطر اون حرفاش

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...

منم واسه اینکه دوباره اون عکس العملارو ازش نبینم زود تمومش میکنم دیگه سعی نمیکنم ادامه بدم بحثو ولی تو دلم میمونه

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...
منو شوهرم عاشق امیم.ولی وقتی دعوامون میشه حرفایی میزنه ک آتیشم میزنه واقعا دلم میشکنه انتظار ندارم ا ...

عزيز من!
زندگي، بدون روزهاي بد نمي شود،
بدون اشك و درد و خشم و غم نمي شود.
اما، روزهای بد، همچون برگهای پاييزي؛
 باور كن كه شتابان فرو مي ريزند،
و در زير پاهای تو، اگر بخواهی، استخوان مي شكنند
و درخت استوار و مقاوم بر جای مي ماند.
عزيزمن!
برگهاي پاييزی، بی شك، در تداوم بخشيدن به مفهوم درخت و مفهوم بخشيدن به تداوم درخت، سهمی از ياد نرفتنی دارند.

آدم هایی که زود عصبانی می شوند ، آدم هایی اند که درک نشده اند ، کمتر از نیازشان محبت دیده اند ، و بیشتر از توانشان محبت کرده اند .
طبیعی است که گاهی کم بیاورند ، کاسه ی طاقتشان سرریز شود و تمام حسرت و کمبود و بغض هایشان را از پشتِ خاکریزِ خشم و قهر و بهانه ، بیرون بریزند و چند دقیقه ی بعد ، پشیمان شوند !
آدم ها که عصبانی شدند ، جبهه نگیرید ! برایشان یک لیوان آب بریزید ، کنارشان بنشینید ، در آغوششان بگیرید ، با عشق و علاقه در چشمانشان نگاه کنید و بگویید چقدر وجودشان برای شما ارزشمند است ، چقدر خوب است که هستند و چه اندازه دوستشان دارید .
خشم ، قهر ، کناره گیری و فریاد ؛ ارثیه ی اجدادیِ آدم ها نیست !
این ناگزیرترین حالتِ ابرازِ استیصال و رنج های درونیِ آدم هاست ،
نوعی اعتراض به دیده نشدن ، شنیده نشدن و سردیِ عمیقِ رابطه هایی که نیاز به کمی توجه و رسیدگی و همدلی دارند