2777
2789
عنوان

هانده ارچل تو صورتش عمل داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14716 بازدید | 34 پست
هرچیه خیلی نازه شبیه عملی های مانیس.

دیگه الان همه طبیعی عمل میکنن

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ما پلنگن واااای هانیتا وحشتناکه دخترم غذا نمی خوره میگم هانیتا میاد میخوردتا همچین غذا میخور ...

الهی بمیرم چرا اذیتش میکنی 

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

تو عکسای جدیدش دیگه شبیه این عکسی که گذاشتی نیس انقدر که عمل کرده

مژه ها کاشت دماغ عمل فک عمل زاویه سازی صورت ژل لب لیفت ابرو و....

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

گونل خواننده آذری رو یادتونه؟؟؟

عادت این قبیله ،این است میرقصند دور آتشی که تو در آن میسوزی پس...                                                                نسوز تا نرقصند !                                                         برقص تا بسوزند✌️👏

اونم بعد عمل زیبایی خییییلی بد شده 

معلوم نیست چرا اینکارو با خودش کرده