2777
2789
عنوان

اس امپرازول ١٠ به صورت ساشه اي

14773 بازدید | 19 پست

تو رو خدا كمكم كنيد پسرم رفلاكس داره و امپرازول ساشه اي پيدا نميشه اي 

و به صورت كپسول هم نميتونه بخوره دونه هاي داخل كپسول رو هر كاري ميكنم  ميپره تو گلوش توپ هاي داخل كپسول اگر امپرازول نخوره شير و غذا نميخوره و باز وزنش مياد زير نمودار

تو رو خدا اگه كسي پزشك هست و يا داروخونه داره و يا كسي ميدونه كدوم داروخونه داره به صورت ساشه اي 

به من بگه لطفا

سلام عزيزم 

اگر قرص نكسيم٢٠  رو نصف كنيد و تو اب حل كنيد چطور ميخوره ؟

پا پنتا پرازول ؟ من اينارو نصف ميكنم با گوشكوب فشار ميدم روش له ميسهمريزم تو قاشق يكم اب ميريزم تو قاشق ميدم پسرم ميخوره 

خيلي هم بد دارو هست 

كپسول گرانولي رو هم دكت ميگفت بريز تو اب حل شه بده بخوره كه يا حل نميشد يا با اب جوش حل ميشد كه نميدونم اثر بخشيشو از بين ميبرد يا نه 

من از مريض هاي دكتر افتاده ام دنبال ساشه ١٠ اس ام پرازول بودم تاپيكتونو خوندم اميدوارم موثر باشه

البته داروخانه شبانهروزي دكتر طهماسبي نياوران غرب به شرق بعد از پمپ بنزين 

ساشه هاي نكسيوم ١٠ رو داره كه قيمت كردم نزديك يك ميليون تومن شده  من براي پسرم از دوبي ميگرفتم 

در اخر دكتر داروخانه ظفر رو گفته بود كه ايرانيه نكسيم (هموني كه شما مصرف ميكرديد) را داره ولي تماس گرفتم گفتن شركت فعلا نياورده و تمام شده 

ايشالا كوچلوتون زودتر مشكلش حل بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، میخواستم بدونم امپرازول ساشه ای الان میتونم پیدا کنم ؟ کدوم داروخونه ؟

سلام منم دنبالشم. داروسازی پورسینا داره روش کار میکنه هنوز به مرحله تولید نرسیده متاسفانه!

دکتر کسپول اموزول 20 داده باید یک چهارم به پسرم بدم ولی دانه های گرانولی داره و بلعش برای کودک سخته.

خدایا! به داده ها و نداده هایت شُکر، که داده هایت نعمت و نداده هایت حکمت است.
سلام منم دنبالشم. داروسازی پورسینا داره روش کار میکنه هنوز به مرحله تولید نرسیده متاسفانه! دکتر کسپ ...

ممنون از اطلاع رسانیتون ، لطفا اگه خبری شد محبت کنین به من هم اطلاع بدین ، ممنونم ازتون 🙏🙏 .

راستی در مورد گرانول ها ، من از دکترهای زیادی در مورد بلعیدن سختش برای بچه پرسیدم ، بچه من ۲۰ ماهشه , میتونین با ماست قاطی کنین و به کودکتون بدین ، منم الان همین کار و دارم انجام میدم

ممنون از اطلاع رسانیتون ، لطفا اگه خبری شد محبت کنین به من هم اطلاع بدین ، ممنونم ازتون 🙏🙏 . راست ...

از 1490 و تمام داروخانه های معروف تهران پرس و جو کردم. به چند تا از کارخانه های داروسازی مثل پورسینا، عبیدی، اکتوورکو هم تماس گرفتم و با کارشناس فنی شون صحبت کردم. متأسفانه به دلیل تحریم فعلا ساشه موجود نیست و تلاش برای پیدا کردنش فعلا بیهوده است و فقط زمان از دست میره. البته به یکی از دوستان سپردم که اگر دوباره تو بازار شارژ شد حتماً بهم خبر بده. خبردار شدم خبر میدم.

یکی دیگه از دوستان من هم که دو تا پسر داره و مشکل رفلاکس و خوراندن اموپرازول به پسرها را داشته، همین پیشنهاد را داد. یه کم ماست سر قاشق مربا خوری به قدری که گرانولها بهش بچسبند و پشتش شیر یا آب که کمک کنه نوزاد ببلعه. امتحان کردم خیلی سخت بود. مخصوصا که باید نیم ساعت هم تحمل کرد بعد به بچه شیر داد.

خداوند سلامتی بده به همه بچه ها.

خدایا! به داده ها و نداده هایت شُکر، که داده هایت نعمت و نداده هایت حکمت است.