2777
2789
عنوان

چطور میشه بچه رو سقط کرد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 57 پست
زیر دلم بد جور تیر میزنه...اخه خانمای نی نی سایت گفتن علایم بارداریشون زیر دلشون تیر میزد..

اگه فقط همینه ک نگرانی نداره احتمالش خیلی خیلی کمه با شرایط شما باردار باشی 

نگران نباش شاید تخمک گذاریته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر دلم بد جور تیر میزنه...اخه خانمای نی نی سایت گفتن علایم بارداریشون زیر دلشون تیر میزد..

😑😑😑 شاید میخواهی پریود بشی منم میبینی یه روز کامل زیر دلم تیر میزنه یا کمرم درد میکنه یا میبینی همه علائمو یه ساعت دارم آفت فشار پیدا میکنم  کمر درد دل درد شدید در حدی که باید سرم وصل کنم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مگ سطحی حاملگی میشه لابد بوست کرده مگ مریم مقدسی بدون رابط حامله بشی  نترس بابانیستی الکیه مگ😐 ...

حالا اگر بهت بگم یکی ازدوستا من واقعا اینطوری فک میکردن چی میگی😆😆😆توی عقدبابوس مرده ارضا شده بود بعداین میترسید حامله بشه رفته قرص اورژانسی خورده

به خاطر استرست تاريخ عقب انداختي

تازه يك درصدم اگر باردار بودي

خدا بچه ميده راه حلش هم ميده

يه دورهمي و مراسم كوچيك ميشه گرفت

تازه الان مد شده ميرن مسافرت همون ميشه عروسي

يا چند تا عكس با لباس عروس آتليه

در كل ذهن خودت رو مشغول نكن

هر چيزي راه حلي داره

توكلت به خدا

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
یه عروسه بود تالار ارسلان شب عروسیش هفت ماهه بود🙄 تازشم مادر شوعره همه رو کنار میزد میکف برید کنار ...

اره خاله منم چنار ماهه حامله بود خواهر شوهرم سه ماهه حامله بودن روز عروسیشون 😑😑😑 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

حالا اگر بهت بگم یکی ازدوستا من واقعا اینطوری فک میکردن چی میگی😆😆😆توی عقدبابوس مرده ارضا شده بود ...

هی خدا چن سالش بود😐😐😐🔫😐😐😐😐

بادامتلخ سابقم 😏صدبارم بترکم بازمیام چشت دراد اره باخودتم 😒(خدابخواد ان شإالله تیکرعروسیمه  )
اره خاله منم چنار ماهه حامله بود خواهر شوهرم سه ماهه حامله بودن روز عروسیشون 😑😑😑 

من الان نکته حرفم رو مادر شوهرس افتخار میکرد مامان دختره هم خوشحال بود ک مثلا دخترمون بدنش خیلی اماده بوده

دورَم زَد سَرش گیج رَفت افتاد جلو پام 😁😎😉