2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ

16991 بازدید | 51 پست

سلام دوستانی ک تجربه بارداری پوچ داشتید لطفا کمک ؛

بچه ها من باید سقط کنم الان هفته ۹ هستم و بارداریم پوچه و فقط ساک حاملگی توشه ولی نمیدونم چرا هرچی میخورم به خونریزی نمیفتم بنظرتون تا ۱،۲ هفته دیگه خودش دفع میشه یا حتما باید دارو مصرف کنم؟ اصلا از بیمارستان رفتن خوشم نمیاد یعنی راستش میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری بیمارستان دوخونه خطرناکه سقط کنی.اصلا باقرص واینا سقط نکنی چون خونریزی شدید میگیری.من هفت ماه پیش سقط کردم

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

برا من جنین تشکیل شده بود ولی رشدش متوقف شده بود

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
من بارداری پوچ داشتم ولی خودش سقط شد هفته هشت.شمام ب دکترت بگو بهت شیاف میدن ک سقط شه 

علایمتونو میشه بگین چی بود در بارداری پوچ؟

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله
علایمتون چی بود؟

من لکه بینی داشتم وتوسونو گفتن بارداری پوچه دکترم گفت حتی اگه با قرصم سقط کنی بازم برای اینکه رحمت کاملا تمیز بشه باید کورتاژ کنی وخودش کورتاژم کرد بدون دردسر وخونریزی کورتاژ خیلی راحته نترس 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

من تا هفته ۱۱بودش

هیچ درد و خونریزی هم نداشتم

تو بیمارستان بستری شدم ۱۲ ساعت بازم دفع نشد

تا بردنم اتاق عمل

گند بزنه به اون روز😢😢

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
علایمتونو میشه بگین چی بود در بارداری پوچ؟

عزیزم چرا میپرسی

تازه فهمیدی بارداری

چرا استرس برا خودت میتراشی

ببین یه تیتر بتا میدی. ۴۸ساعت بعد دوباره میری همون ازماشگاه تکرارش میکنی

دوبرابر شده باشه دیگه بیخیال میشی

منم اینکارو کردم دیگه دکتر نرفتم کلا

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️