2777
2789
عنوان

وقتی شوهرم بهم گفت تو دیگه برای من هیچ ارزشی نداری😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 10723 بازدید | 186 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم رفتم ارایشگاه پوستم رو پاکسازی کردم دندونهام رو درست کردم لباسهای قشنگی خریدم .وکلا به خودم رسیدم.با دوستام بیرون میرفتم برای کارهای خونم ماهی یبار کارگر میگرفتم .بیشتر غذاها رو کباب میکردم .وبا پلو پز برنج میزاشتم .واستخر میرفتم وکلا کمتر حرف میزدم وخودم رو تاحدودی میگرفتم واحساس میکردم بقیه بیشتر ازقبل بهم احترام میزارن وشوهرم هم بهم احترام بیشتری میزاشت ومنو حتی ترکیه هم برد.ودیگه اون حرف رو بهم نزد .ومن هم دیگه این رفتاره شده شخصیتم وخیلی راضی هستالان شوهرم سه دنگ خونه رو به اسمم زده بایه زمین .منم مهریم رو بخشیدم والان فقط پنجاه تا سکه مهرم هستش.پس خودتون به خودتون احترام بزارید تا دیگران هم به شما احترام بزارن💖

حالا شوهر من هر جا میشینه میگه زنم عاشق لباسه و ولخرجه آبرومو میبره...

باهاش توی خلوت خودتون صحبت کن 

بگو این مسایل بین خود ماست من دلخور میشم که توی  جمع میگی

بعد اروم مخشو بزن 

یعنی سعی کن مدل حرف زدنت اروم و با ارامش باشه بدون تشویش حتی با لبخند 

بگو من اگرم بخودم میرسم بخاطره توعه 

وقتی من سرزنده و ساد باشم 

راضی و خرسند باشم

به توام انرژی مثبت میدم 

و زندگیمون شاد و اروم پیش میره 

زن که خرج نکنه شوهر پرروتر میشه خانوما باید باید باید بخودشون برسن  و اصلانم نباید مثلا چه ...

میشه بهم کمک کنی من هشت ساله با شوهرم کنار اومدم هیچ توقعی نداشتم تازه الان میفهمم چه خریتی کردم اصلا ارزشو نداشت 

میخوام یه کاری کنم بیشتر واسم خرج کنه هروقت میخوام بگم پول از بس خرج و خونه و بچه ها و کرایه خونه زیاده دلم نمیاد واقعا فشارش روشه

ازطرفی هم میخوام بیشتر به خودم برسم خوب پول بابد خرج کنی خرجی هم بهم نمیده میگه هر چی میخوای بگو بخرم 

بنظرت چیکار کنم که تابلو نباشه و نه نگه ضایع بشم ممنون

باهاش توی خلوت خودتون صحبت کن  بگو این مسایل بین خود ماست من دلخور میشم که توی  جمع میگی ...

اره خودش خیلی خوشش میادا میگه بیخیال عالمی واس خودت میخری میگردی...دلم میخاد یه روز مثل تو شم

من فقط توشوکم واسه اونایی که میگن لایکم کنید یعنی واقعا هنوز یاد نگرفتین ذخیره کنید

یادگرفتیم 

اینجوری دم دست تره

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
بعدم رفتم ارایشگاه پوستم رو پاکسازی کردم دندونهام رو درست کردم لباسهای قشنگی خریدم .وکلا به خودم رسی ...

یعنی چی استارتر چند بارگفتی غذاهامون کبابه

مگه کباب خوردن کلاس داره؟؟اتفاقا کباب سرطان‌زاست وبیشترازماهی یه بار نباید بخوری

دوما بااین چیزایی که تعریف کردی به نظرم اوایل ازدواجت شلخته بودی چون گفتی بعدش رفتی دندون درست کردی!!!!دندون هروقت خراب شه درست کردنش واجبه!!!!یامثلا گفتی رفتی باشگاه لاغرکنی حتما اضافه وزن داشتی

من فقط توشوکم واسه اونایی که میگن لایکم کنید یعنی واقعا هنوز یاد نگرفتین ذخیره کنید

اینجوری باحالتر هست 😂😂😂 یه خوشگل لایکم کنه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یعنی چی استارتر چند بارگفتی غذاهامون کبابه مگه کباب خوردن کلاس داره؟؟اتفاقا کباب سرطان‌راست وبیشترا ...

چه ظریف بین 😉😉😉

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم