2777
2789
عنوان

دعوا

235 بازدید | 20 پست

پسرم ۲سال و نیمشه.ظهر روی فرش جیش کرد.شوهرم روی تمیزی خییییییییییییلی حساسه.وقتی عصر که ازسرکار امد دید خلقاش رفت توهم.حرف نمیزد.شب قرار بود بره یه کاری خواهرم داشت برای خونش انجام بده.باهرزبونی بهش گفتم میری براش انجام بدی یانه.هی جواب سربالا داد.اخرشم گفت نمیرم انقد نگو.بعدشم خابید.تلوزیونو روشن کردم سریال ببینم پسرم اذیت میکرد دعواش کردم اینم بیدار شد شروع کرد به دعوا وفحش.چیزی نگفتم تلوزیونو خاموش کرد گفتم بذار سریال ببینم خاموش میکنم.صداشو کم میکنم.تا روشن میکردم خاموش میکرد اخرش پاشد با مشت زد توکمرم بعدم هلم داد.سردعوای هیچی.یه سال و نیمه تو دعواهامون میزنه.نمیدونم چکار کنم به خونوادم بگم؟

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

تو هم لج نکن باهاش اون معلومه دنبال بهونس بهونه دستش نده معلومه حرصشو در میاری یه مدت کاری به کارش نداشته باش اگه باز زدت اونموقع یه فکر اساسی بکن

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی

فقط اینسری یه چاقوی کوچولو زیر دستت قایم کن 

دستش روت بلند شد فرو کن تو دستش و بهش بفهمون دستی که به جونت بلند بشه رو میشکونی😠😠

نکنی هااا🥵🥵

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

نه به خانواده ات نگو ولی باهاش رفتار جدی کن وقتی زد چون چندبار زده هیچی نگفته رودار شده ، ببین با چه عکس العملی نشون بدی حساب کار دستش میاد فعلا خودت به خانواده ات نگو 

برای شادی روح پدرم صلوات
تو هم لج نکن باهاش اون معلومه دنبال بهونس بهونه دستش نده معلومه حرصشو در میاری یه مدت کاری به کارش ن ...

الان خیلی درد میکنه.موندم بخدا از دستش.چکنم این عادت ازسرش بیفته.من چیزی بهش نگفتم گفتم بذار فیلممو ببینم

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
الان خیلی درد میکنه.موندم بخدا از دستش.چکنم این عادت ازسرش بیفته.من چیزی بهش نگفتم گفتم بذار فیلممو ...

اخه عزیز من مگخ نمیگیمن روشن میکردم اون خاموش خوب تی وی رو روشن نمیکردی مردا کلا همشون اینجورین حرف حرف خودشونه

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
نه خانواده ها رو نكش وسط دوستم برين مشاوره

مشاوره نمیاد.هیچ نقطه ضعفی نداره که کاری کنم بترسه

یبار دیگه زد زنگ بزن ۱۱۰

وای میترسم.پلیس بیاد چیکار میکنه؟