الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خر تو گورش مال منو بچه هامو داره خرج اون عفریته خانم میکنه تف تو این زندگی 😂😂😂
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
😂😂😂😂 من اول عشقم سیو کرده بودم الان بعد ۶ سال شده محی جون.وقتی هم ناراحتم به فامیلیش سیو ...
😂😂😂😂😂😂خدایا منم حتما امتحانش میکنم😂😂😂
والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن...........! 😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار
🤓🤓🤓 دعام کردی نفس جون!؟این چهل روز فرصت خوبی بود واسه دعا.من تو کمپ ترک نی نی سایت بستری بودم هم ...
اره بابا از جمکران اومدنی اومدم بت بگم دعات کردم ولی نبودی ینی حس ی بچرو داشتم ک گم شده😢😢😢😂😂😂بخدا