2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم سه ساله اقدامم 

۲۱ سالمه

متفورمین و قرص و امپول های شیمیایی رو یکی دوسال استفاده کردم ولی بی فایده بود 

چند ماهی هس میرم یه دکتر طب سنتی انشالا جواب بده

اول گف باید چند کیلویی لاغر کنی

منم با یه رژیم که خودش داد یه ماهه هفت کیلو لاغر کردم

از مرداد هم قرص ویتاگنوس میخورم 

از این ماه هم میخوام بادکش کنم انشالا جواب بده 

دیگه خسته شدم از حرف این و اون 😭

درمانش میگم رازیانه هست اون اینقدر بد مزش😰😰😰

چند ماه مرتب میخوردم ولی تاثیری نداشت هر سه ماهی یبار پریود میشم 

فقط با قرصا و امپول شیمیایی تنظیم میشه که تا قطع میکنم باز بهم میریزه

ببین عسل وسیاهدونه شبا قبل خواب بخور خیلی تعریفشو شنیدم خودمم ماه قبل خوردم البته منظم نبود ولی پریود که شدم این ماه اصلا درد نداشتم و خونریزیم روشن بود احساس کردم خوب بوده ولی همش یادم میره هرشب بخورم.

تو پریودی هم رعایت کنی سردی نخور دست تو اب سرد نزار و گرمی بخور حتما

دوستای عزیزم پیج هنری منو ببینید پر از دیوارکوب ها و تزیینات سفالی،استند اسم و گیفت های تولد ،دندونی و... به سفارش و سلیقه شما😍gallery_sheabooooo  تخیف ویژه برای دوستای نی نی سایتیم

شرایطت دقیقا مثل منه هم سنت هم مدت اقدامت من یه حاملگی پوچ داشتم یه سالی هست میرم دکتر ولی هنوز نتیجه نداده

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
ببین عسل وسیاهدونه شبا قبل خواب بخور خیلی تعریفشو شنیدم خودمم ماه قبل خوردم البته منظم نبود ولی پریو ...

اره منم قبلا رعایت نمیکردم ولی این ماه سردی رو خیلی کم کردم 

ولی خونریزی قطع نمیشد بیست روز حیرونش بودم دیگه نمیدونستم چیگار کنم😐