خزان98 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 173 عنوان کیا بعد از چند بار ای وی اف باردار شدن 456 بازدید | 23 پست من. دفعه چهارم هم نا امید شدم چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش 1398/07/26 | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20298 عزیزم هردفعه ک میرین هزینه میدین؟ میشه بپرسم چقد؟ آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18042 من که ۸ بار انجام دادم😔 و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 دوستم دفعه چهارم دو قلو داردار شدهمه ازمايشهاي ماركر ها ايمني انعقادي ژنتيكي رو بدههمسرت dfa داده؟ خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18042 عزیزم هردفعه ک میرین هزینه میدین؟ میشه بپرسم چقد؟ من بار اخر که دو هفته پیش منفی شدم ۱۳ میلیون هزینه کردم😔 و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 من که ۸ بار انجام دادم😔 كجا رفتين؟ خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18042 كجا رفتين؟ جاهای مختلف..بهترین دکترها... و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20298 من بار اخر که دو هفته پیش منفی شدم ۱۳ میلیون هزینه کردم😔 وای چ بد من فک میکردم همون بار اول میگیرهان شاالله خیلی زود خدا یه بچه سالم بهت بده💗 آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 جاهای مختلف..بهترین دکترها... خب اصلا كجايي؟ تهراني؟ مگه چندبار پانكچر شدي كه جاهاي مختلف رفتي؟ خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18042 وای چ بد من فک میکردم همون بار اول میگیره ان شاالله خیلی زود خدا یه بچه سالم بهت بده💗 ممنون عزیزم و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18042 خب اصلا كجايي؟ تهراني؟ مگه چندبار پانكچر شدي كه جاهاي مختلف رفتي؟ تهرانم چهار بار پانکجر شدم ۸ بار انتقال دادم.دو بار هیسترو شدم.ابن سینا و رویان و دکتر نصر و دکتر رزاقی و دکتر طرازی و ... و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 تهرانم چهار بار پانکجر شدم ۸ بار انتقال دادم.دو بار هیسترو شدم.ابن سینا و رویان و دکتر نصر و د ... اااا اينا دكتراي خوبي هستندليل منفي شدن چي بوده؟ اين ازمايشا كه بالاتر نوشتمو دادي؟ خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18042 اااا اينا دكتراي خوبي هستن دليل منفي شدن چي بوده؟ اين ازمايشا كه بالاتر نوشتمو دادي؟ اره همه ازمایشها رو دادم.بله بهترین دکترها تو این زمینه هستن.دلیلش رو نمیدونیم البته بار اول باردار شدم ولی زایمان زودرس کردم دوقلوهامو از دست دادم و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
hamiiidehhh عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 3590 اره همه ازمایشها رو دادم.بله بهترین دکترها تو این زمینه هستن.دلیلش رو نمیدونیم البته بار اول باردار ... متاسفم😔ايشالا زودتر طبيعي باردار بشي خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
m62 عضویت: 1396/11/03 تعداد پست: 18042 متاسفم😔 ايشالا زودتر طبيعي باردار بشي ممنون عزیزم و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت