2777
2789

من سه ماهه زایمان کردم سزارین مشکل روحی پیدا کردم و بهم ریختم عاشق بچه بودم اما الان زندگیم زیر و رو شده و دست و دلم به هیچ کاری نمیره دکتر روانپزشک هم رفتم دارو میخورم، احساس میکنم از پس بچه و بچه داری برنمیام خیلی نا امیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پشیمون .وظایفمو درست انجام نمیدم 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
اره مامان من  نیارین خواهشا ک بعدا منت ب دنیا آوردن سرش بزارین

مامانم میگه تو بدنیا اومدی بدبختم کردی .میگم مگه من تورو زایدم 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

منم هفته ديگه سزارين ميشم.همش ميگم چه غلطي كردم😂😂حالا چجوري زايمان كنم چجوري بچه داري كنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه من بعد ١٠ سال تصميم گرفتم باردار بشم اونم تو ٣٦ سالگي🤦‍♀️شوهرمم هي ميگه ايشالا بعدي هم پشت هم بياريم دلم ميخاد تا ميخوره بزنمش .طبيعيه حالتات عزيزم حتما تو بچه داري و خانه داري از كسي كمك بگير 

خیلی سخته خیلی

ولی وقتی به این فکرمیکنم که اگه هیچوقت مادر نمیشدم و بچه ای نداشتم و تا آخر عمر حسرت به دلم میموند

اذیت های بچه و بچه داری و همه ی مشکلاتی که تو زندگی برای آدم بوجود میاد رو خیلی جدی نمیگیرم

کارم ب دکتر نکشیده خدارشکر . . 

بچم یکسال ونیمه ست و از اب وگل درومده تا حدودی. . 

ولی گاهی اوقات بهانه گیری و اذیتاش و اینکه وقتی واسه خودم ندارم ازارم میده ب شوهرم میگم غلط کردم بچه دارشدم😊😊ولی میمیرم واسش 💗شمام بخودت سخت نگیر، این سختیا میگذره، ب اونایی فکر کن ک ی نوزاد رو دوووور از خانواده تو ی شهرستان لب مرز بی هیچ امکانات حتا ی پزشک بزرگ کردن خاهر من. . . . میگذره این روزا