2777
2789

من سه ماهه زایمان کردم سزارین مشکل روحی پیدا کردم و بهم ریختم عاشق بچه بودم اما الان زندگیم زیر و رو شده و دست و دلم به هیچ کاری نمیره دکتر روانپزشک هم رفتم دارو میخورم، احساس میکنم از پس بچه و بچه داری برنمیام خیلی نا امیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پشیمون .وظایفمو درست انجام نمیدم 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
اره مامان من  نیارین خواهشا ک بعدا منت ب دنیا آوردن سرش بزارین

مامانم میگه تو بدنیا اومدی بدبختم کردی .میگم مگه من تورو زایدم 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               

منم هفته ديگه سزارين ميشم.همش ميگم چه غلطي كردم😂😂حالا چجوري زايمان كنم چجوري بچه داري كنم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تازه من بعد ١٠ سال تصميم گرفتم باردار بشم اونم تو ٣٦ سالگي🤦‍♀️شوهرمم هي ميگه ايشالا بعدي هم پشت هم بياريم دلم ميخاد تا ميخوره بزنمش .طبيعيه حالتات عزيزم حتما تو بچه داري و خانه داري از كسي كمك بگير 

خیلی سخته خیلی

ولی وقتی به این فکرمیکنم که اگه هیچوقت مادر نمیشدم و بچه ای نداشتم و تا آخر عمر حسرت به دلم میموند

اذیت های بچه و بچه داری و همه ی مشکلاتی که تو زندگی برای آدم بوجود میاد رو خیلی جدی نمیگیرم

کارم ب دکتر نکشیده خدارشکر . . 

بچم یکسال ونیمه ست و از اب وگل درومده تا حدودی. . 

ولی گاهی اوقات بهانه گیری و اذیتاش و اینکه وقتی واسه خودم ندارم ازارم میده ب شوهرم میگم غلط کردم بچه دارشدم😊😊ولی میمیرم واسش 💗شمام بخودت سخت نگیر، این سختیا میگذره، ب اونایی فکر کن ک ی نوزاد رو دوووور از خانواده تو ی شهرستان لب مرز بی هیچ امکانات حتا ی پزشک بزرگ کردن خاهر من. . . . میگذره این روزا