2777
2789
عنوان

تست بیبی چک

108 بازدید | 9 پست

چه موقع تست بیبی چک درست جواب میده چندروز بعدتخمک گذاری؟

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

فکر کنم ۱۵روز

رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مامانم موقع حاملگیش یه دکتر بهش گفته بود ک بعد 10 روز عقب انداختن پری جواب میده و خیلیا رو هم دیدم ک واقعا براشون درست درنیومده ولی در عین حال واسه خیلیاهم جواب داده

خدایا یاریم کن .. اگر چیزی شکستم "دل" نباشد

تا۱۰روز بعدپریودی ک من میمیرم ۲۰دفعه رفتم ازمایش خون برگشتم🤣

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من مامانم موقع حاملگیش یه دکتر بهش گفته بود ک بعد 10 روز عقب انداختن پری جواب میده و خیلیا رو هم دید ...

یک بنده خدایی برام تعریف میکرد سرحاملگیش 8 تا بیبی چک رو امتحان کرده اونم بعد از عقب انداختن ولی منفی بوده بعد ک آز داده مثبت بوده

خدایا یاریم کن .. اگر چیزی شکستم "دل" نباشد
یک بنده خدایی برام تعریف میکرد سرحاملگیش 8 تا بیبی چک رو امتحان کرده اونم بعد از عقب انداختن ولی منف ...

میشه جواب مثبت باشع و باردارنباشی؟

ی روز بعد از عقب انداختن هم مثبت میشه، ۱۰ روز زیاده، مال من ۱هفته قبلشم شده مثبت باشه، ولی انگار میگن کیستم مثبت نشون میده،ولی تو فقط به باردار بودن فکر کن

خدایا شکرت....❤❤