2821
2789
عنوان

هنرم برا پسرم

358 بازدید | 32 پست

پسرم خیلی به زبان انگلیسی علاقه داره ۳سالشه براش کارت میگرفتم زیاد توجه نمیکرد این عروسکا درست کردم خوشش میاد اسم همشونم بلد شده

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسشو  گذاشتم اینجا

صفحه چند??

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

از کجا فهمیدی علاقه داره وقتی به کارت توجه نمیکرد

از تلویزیون بعضی کلمات نگاه یاد گرفته بود کارت گرفتم ولی پاره میکرد یا مینداخت کنار

چه ربطي به يادگيري انگليسي داره؟🤔🤔🤔

اسم حیوونا من تکرار میکردم چون عروسکا انگشتی بود توجه میکردخودشم تعدادی بلد بود .

بعدش خودش بازی میکرد میذاشت رو انگشتش اسمشونو من ازش میپرسیدم 

اسم حیوونا من تکرار میکردم چون عروسکا انگشتی بود توجه میکردخودشم تعدادی بلد بود . بعدش خودش بازی می ...

چه ايده جالبي👍👍👍

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
تو اموزشگاه پسرم همراه کتاب فلش کارت و سی دی و عروسک هست هر عروسک ی اسم داره که مربوط ب کتابشون هست ...

واقعا اسم کتابها چیه خوده آموزشگاه میده یا میشه خودمم تهیه کنم

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز