2777
2789
بعد از نماز مغرب و عشا در حال سجده  تعداد هم از ۴۰۰و۷۰۰شروع میشه استغفرالله ربی و اتوبوا الیه ...

۴۰۰تا۷۰۰اونم توسجده کمرم داغونه.داغونترمیشه

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴۰۰تا۷۰۰اونم توسجده کمرم داغونه.داغونترمیشه

خخخخخخ

در حالت سجده نگو اشکالی نداره

با این اذکار تو فضای درونی خودت رو پاک و خالی میکنی تا خداوند وارد شه و مصلحت اون رقم بخوره در بند تعداد و حالات و ساعت نباش چون زمان و مکان و تعداد برا خداوند معنا نداره نیت و درون مهمه

من برا پاک شدن درونم میگم  نیات و حاجات فرق دارن

منم میخوام هم برای پاک شدنم هم برای حاجت خودم وخواهرم بگم ...میشه یادم بدی خواهری

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم میخوام هم برای پاک شدنم هم برای حاجت خودم وخواهرم بگم ...میشه یادم بدی خواهری

ببین ذکر یونسیه رو ،زمانی ک حضرت. یونس ،تو شکم ماهی بوده زیاد می‌گفته و خداوند ایشون رو در نهایت اجابت می‌کنه 

من بعد از این ذکر پاکسازی هم میکنم میتونی در مورد ذکر یونسیه وپاکسازی تو اینترنت تحقیق هم کنی

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

استغفرالله ربی و اتوبوا الیه.... الحمدلله رب العالمین

ببین ذکر یونسیه رو ،زمانی ک حضرت. یونس ،تو شکم ماهی بوده زیاد می‌گفته و خداوند ایشون رو در نهایت اجا ...

خیلی ممنونم خواهری التماس دعا...ایشالله حاجت روا بشی   

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍