2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بستگی ب خودت دارههه!! ینی شما چقد تمرین کنی و نمیشه گف دقیقن چقد زمان میبره چون همه چی بستگی بخودتون داره ک چقد استعداد و داری و چقد تمرین میکنی.من خودم کمتر از ۲ماه ینی تو ۶ ۷ جلسه تونستم قشنگ یاد بگیرم.چون من علاقه خیلی زیادی داشتم و هرروز هم تمرین میکردم... سوال دیگه ای داشتی درخدمتتم

آره سخته من که انگشتای دست چپم تاول زد 

عزیزممم تاول زد؟؟؟؟🤯🤯  شما خیلی محکممم آکورد نمیگرفتی؟؟ چون نباید تاول بزنه بیشتر پوست پوست میشه بعد ی مدت ک پوستت عادت کرد پوست جدید و کلفت میندازه پوستت و دیگه همون ردم نمیوفته.

عزیزممم تاول زد؟؟؟؟🤯🤯  شما خیلی محکممم آکورد نمیگرفتی؟؟ چون نباید تاول بزنه بیشتر پوست ...

نمیدونم واسه من تاول زد چون فشرده تمرین می‌کردم دیگ جوری شده بود نمیتونستم بزنم دیگ نرفتم زیادم یاد نگرفتم تو مجردی بود الان شوهرم بلده بگم یاد میده ولی حسش نیس  

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓
عزیزممم تاول زد؟؟؟؟🤯🤯  شما خیلی محکممم آکورد نمیگرفتی؟؟ چون نباید تاول بزنه بیشتر پوست ...

من خیلی دوست دارم یاد بگیرم. استعدادم رو نمیدونم چون محک نزدم. کامل یاد گرفتم یعنی چند تا اهنگ یاد گرفتید؟ افرین به شما و پشتکارتون

من خیلی دوست دارم یاد بگیرم. استعدادم رو نمیدونم چون محک نزدم. کامل یاد گرفتم یعنی چند تا اهنگ یاد گ ...

من الان ۳ ۴ تا آهنگ بلدم. آهنگ آرش و مسیح ‌و رضا بهرام....

قربونت عزیزم😁❤❤

خب عزیز دل شما گیتار داری ؟

من الان ۳ ۴ تا آهنگ بلدم. آهنگ آرش و مسیح ‌و رضا بهرام.... قربونت عزیزم😁❤❤ خب عزیز دل شما گ ...

افرین😍😍. نه چند وقته تو فکرم هست. باید مدرس خوب پیدا کنم،راهنماییم کنه بعد گیتار بخرم

افرین😍😍. نه چند وقته تو فکرم هست. باید مدرس خوب پیدا کنم،راهنماییم کنه بعد گیتار بخرم

آره دقیقا از استادتون کمک بخواین. واینکه استادی پیدا کنید ک اطمینان کامل داشته باشید چون شما دارید تایم و انرژیتونو میزارید مثلا خوده من رفتم پیش استاد مامانم چون زمانی من کوچولو بودم مامانم میرف پیششون من ذوق میکردم و مطمن بودم ک با این استاد من یاد میگیرم😁

شما کدوم شهرید شاید برای استاد بتونم راهنماییتون کنم؟

شما تهرانی؟ اگر تهرانی بهم میگی کجا رفتی کلاس؟

عزیزم من کرمانم.. و متاسفانه تهرانم نمیشناسم کسیو اما شهر های اطراف خودمون کاملا میدونم....😫

تهران باید 100% استادای محشری باشه. و اینم یادددتون باشه با اطمینان کامل و تحقیق کامل با ی استاد کار کنین چون واقعن استاد خیلی مهمه خیللللی!!! عِینه ی کِیس ازدواج ازش تحقیق کنید😁

عزیزم من کرمانم.. و متاسفانه تهرانم نمیشناسم کسیو اما شهر های اطراف خودمون کاملا میدونم....😫 ...

یعنی کمتر ۶ ماه زمان میبره برای همه ؟  بعد چی میشه میشه باهاش کار کرد؟ 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
یعنی کمتر ۶ ماه زمان میبره برای همه ؟  بعد چی میشه میشه باهاش کار کرد؟

سلام عزیزم.ببین شما باید ببینی چقد استعداد و علاقه داری و مهم تر از همممممه تمرین.. فقططط تمرین!!! علاقه دارید ب یادگیری یا زدن این ساز؟؟؟ اگ دارید ک یا علی.. شما هرروز یا یک روز درمیون روزی ۴۵ دقیقه تمرین کن من بهتون قول میدم کمتر از ۳ ماه کمه کمش ۳ ۴ تا آهنگ خیلی قشنگ بتونید بزنید... ی پیشنهادم ک بکنم بهتون اینه که پیش هر استادی واسه یادگیری گیتار رفتین بگید ک صداسازیم بهتون همواره با گیتار یاد بده اینجوری عالی میشه.من همینجوری یاد گرفتم...سوال دیگه ای داشتید من درخدمتتونم❤