2777
2789
عنوان

لکه بینی

1362 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها.من هفته ۵و چند روزمه.چهارشنبه رفتم دکتر یکم دلو کمرم درد میگرفت وقتی می

ایستادم.کم.دکتر شیاف داد گفت هر وقت زیره دلت درد گرفت بزن.بعد اومدم خونه عصر.یکم ترشح قهوه ای خیلی کمرنگ .خیلی کم و غلیظ رو لباس زیرم بود.بعد شیافمو زدم.دوباره دیشب همون ساعت دوباره ی کوچولو اومده بودترشح قهوه ای کم.دوباره شیاف گذاشتم.دوروز هم که تعطیلیه.خیلی خطرناکه؟؟؟تروخدا اگر میدونید چیزی بگید😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتم.امروزم خارجیشو گرفتم.خطر ناکه؟چرا انقدر کمه؟😥

اره منم خارجی استفاده میکردم هفته ی ۱۱ ک بودم ب خاطر درد زیر شکم میزاشتم

ببین میدونی ک لکه بینی و خونریزی کلا چیز خوبی نیست ولی با میشه جلوش رو گرفت ک اتفاقی نیفته 

اره منم خارجی استفاده میکردم هفته ی ۱۱ ک بودم ب خاطر درد زیر شکم میزاشتم ببین میدونی ک لکه بینی و خ ...

کمو قهوه ای کمرنگ.اندازه دوتا عدس😥سر پسرم هیچی نداشتم

عزیزم منم هفته پنجم اول لکه بینی داشتم دوسه روزدکتربرام شیاف نوشت وگفت استراحت مطلق باش واصلاا نزدیکی نداشته باش حمومم نرووگرمیجات نخور.بعدچندروزافتادم خونریزی شدیییدد رفتم سونوگفت هماتوم داری ب اندازه 24درشش میلیمتر ک تفرببا نصف ساک بارداری گرفته امپول پروژسترون و شیاف برام تجویزکرد واستراحت مطلق فقط دسشویی میرم تلان ده روزه ک خونریزی شدید همراه با دفع لخته مث گوشت داشتم .خداروشکرازدیروز خونریزیم نصف نصف شده 28نوبت سونومه.شماانشالله مث من نشین ولی من تجربمو گفتم .

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
عزیزم منم هفته پنجم اول لکه بینی داشتم دوسه روزدکتربرام شیاف نوشت وگفت استراحت مطلق باش واصلاا نزدیک ...

ایشالا تو سونو همه چی عالیه.ممنونم.مال من ترشح کم غلیظ  کش دار بود.خیلی کم.قهوه ای کمرنگ.الان اگه شیاف بزنم ۲۴ ساعت مشده ضرر نداره واسه قلب؟