وای نفروش الان ۷۰درصد مردم مشکل مو دارن حالا یا ریزش و کم پشتی یا جنس مو یا رشد کم بعد هر درمانیم بخوای کنی مثل مزوتراپی و مکمل های مو هزینش بالای ی تومن میشه بعد شما وقتی این نعمتو داری چجوری دلت میاد نادیده بگیریش قطعا پشیمون میشی
یک ماه پیش یکی موی خیلی بلند و خوب تو دیوار گزاشته بود ۱۰ میلیون. دیوار بگرد قیمت دستت میاد
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم از همین.میترسم.13ساله کوتاه نکردم بعد موهام فره واقعا خسته شدم.ولی خیلی سخته
درحدی ک سبک بشی یکم در حد خیییییییلی کم نوکشو بزن ولی کوتاهش نکن واقعا حیفه الان دوره دوره ی ریزش مو و موی داغونه شما واقعا شانس باهات یاره ک موهات خوبه
منم شاخام در اومد. بعد جالب فرداش آگهی نبود . فکر کنم فروخت
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...