2777
2789
موی بلند سالم و تو اینستا ۷۰۰ گذاشته بودن مال یه دختر بچه بود موهاش پُر و بلند و لخت و خرمایی رنگ بو ...

میترسم فقط پشیمون شم من موهام تا وسط رونمه درحالت خشک و فر در حالت صاف تا زانومه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نفروش الان ۷۰درصد مردم مشکل مو دارن حالا یا ریزش و کم پشتی یا جنس مو یا رشد کم بعد هر درمانیم بخوای کنی مثل مزوتراپی و مکمل های مو هزینش بالای ی تومن میشه بعد شما وقتی این نعمتو داری چجوری دلت میاد نادیده بگیریش قطعا پشیمون میشی 

میترسم فقط پشیمون شم من موهام تا وسط رونمه درحالت خشک و فر در حالت صاف تا زانومه

چ خوووب 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
وای نفروش الان ۷۰درصد مردم مشکل مو دارن حالا یا ریزش و کم پشتی یا جنس مو یا رشد کم بعد هر درمانیم بخ ...

منم از همین.میترسم.13ساله کوتاه نکردم بعد موهام فره واقعا خسته شدم.ولی خیلی سخته

یک ماه پیش یکی موی خیلی بلند و خوب تو دیوار گزاشته بود ۱۰ میلیون. دیوار بگرد قیمت دستت میاد

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
منم از همین.میترسم.13ساله کوتاه نکردم بعد موهام فره واقعا خسته شدم.ولی خیلی سخته

درحدی ک سبک بشی یکم در حد خیییییییلی کم نوکشو بزن ولی کوتاهش نکن واقعا حیفه الان دوره دوره ی ریزش مو و موی داغونه شما واقعا شانس باهات یاره ک موهات خوبه

10 توووومننن 😳

منم شاخام در اومد. بعد جالب فرداش آگهی نبود‌ . فکر کنم فروخت

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

كوتاه كن تنوع ميشه برات 

دوباره بلند ميشه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد