2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم چک کردم سه تای دیگه هم بود😐😐😐

مدل گوشی خودت بود یا فرق داشت؟؟ اگ اون سه تام مدل گوشی خودت بودن غیرفعالشون کن مال اینه ک قبلا تلگرامای دیگ داشتی یچی دیگ نصب کردی .‌اگ اسم گوشی خودت نیس یا هس هرچی غیرفعال کن

تک نیت میگیرم واست بیا فالو کنmasiha_tarot🫶🧚‍♀️

چیکارش کردی؟ منم پارسال هک شدم خیلی تجربه تلخی بود😢😢😭😭😭😭😭

گوشیمو؟ هیچی ،کاری نتونستم بکنم 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
اخه چه جوری میشه؟ از کجا فهمیدی؟ 

اونی که هک کرده بود خودش گفت 

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ... 
گوشیمو؟ هیچی ،کاری نتونستم بکنم 

باید وقتی میفهمین گوشی هک شده رام گوشیو عوض کنین...

برا کسی که بلد نیست کار سختیه ولی در کل چیز خاصی نیست یه چیزی تو مایه های تعویض ویندوز کامپیوتره

https://harfeto.timefriend.net/16344679227671

البته خیلی وقتا برگشتن به تنضیمات کارخانه هم جواب میده ولی یه سری بدافزارا و ویروس ها هم هستن که فقط با نصب مجدد رام پاک میشن و reset factory روشون اثر نداره...

باید وقتی میفهمین گوشی هک شده رام گوشیو عوض کنین... برا کسی که بلد نیست کار سختیه ولی در کل چیز خاص ...

اونی که هک کرده میگفت آی پی تو دارم

آی پی چیو؟ چیو هک کرده بود دقیقا؟

میگفت آی پی گوشیتو دارم نمیدونم...کل گوشیم هک کرده بود 

میگفت آی پی گوشیتو دارم نمیدونم...کل گوشیم هک کرده بود 

اصن بی معنیه! 

آی پی چیز خاصی نیست چه ربطی به هک داره؟

چیزیم بهتون نشون داد که ثابت کنه گوشیو هک کرده؟

اصن بی معنیه!  آی پی چیز خاصی نیست چه ربطی به هک داره؟ چیزیم بهتون نشون داد که ثابت کنه گوشیو ...

بله کاملا تمام اطلاعاتمو تمام زندگی خصوصیم همه رو داشت و ازش بهم میگفت