2777
2789
عنوان

دانشجویی وبارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 31 پست

این ترم برا اینکه برم سرخونم مرخصی گرفتم نمیخام ترم بعدم مرخصی بگیرم ولی برج۴زایمانه🤣

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

یه دختره میدیدم باردار بود قشنگم سر کلاس میومد و میرفت.یکیم بود خوابگاهی بود موقع امتحانا آخر ترم بود مامانشم اومد پیشش تو خوابگاه که هر وقت خواست زایمان کنه مامانش پیشش باشه.فکرشو بکن تو خوابگاه😨بعضیا خیلی ریلکسن بخدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐 وای خوش بحالت خیلی خوبه ک

عالی از این نظرکه همه خانومن خوشحالم

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
یه دختره میدیدم باردار بود قشنگم سر کلاس میومد و میرفت.یکیم بود خوابگاهی بود موقع امتحانا آخر ترم بو ...

من ریلکس‌نیستم اما درسم مهمه

دخترونس خوبه پس مشکلی نی با خیال راحت و اون شکم گندت برو استرسم نداشته باش 

نی نی گوگولیمم از اول مث خودم درس خون شه🤣

برو عزیزم من با یه متر شکم کشیک میدادم  همش بدو بدو تو حیاط بیمارستان از این بخش به اون بخش&nb ...

اخی عزیزم

اون بارداریم نه سخت نبود اون قدری برام، راحت رفتم تا اخر، 

کاش منم مث توباشم

اخه برام عجیبه هنوزندیدم کسی باشکم گنده بیاد

عزیزم من حتی دیدم با شکلم گنده رفتن مدرسه

نه فقط دانشگاه

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏
عزیزم من حتی دیدم با شکلم گنده رفتن مدرسه نه فقط دانشگاه

خخخخ مدرسه دیگه نوبره چ خبره چقدزود