2777
2789

🤯🤯🤯

🖤بابا جونم روحت شاد😞 الهم صلی الله محمد و آل محمد🖤•فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟♥️⃟   𝕎ℍ𝔼ℝ𝔼 𝔼𝕍𝔼ℝ 𝕐𝕆𝕌 𝔸ℝ𝔼 𝕄𝕐 ℍ𝔼𝔸ℝ𝕋 𝕀𝕊  هرجا باشی قلبم اونجاست . .! ❥ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اتوبوس میرفتم 

😕ی بار ی پسره تو اتوبوس اسممو گفت انقدر زدمش 

از این کیف لوله ای ها ک مال مقوا بود داشتم گفتم دفعه بعد اسم من ب زبونت بیاد همینو افقی میکنم تو کو.... بچه قشنگ 

بعدم ی بطری آب خالی کردم رو سرش

عاشق معلم ریاضیم شدم که مرد بود... خیلی ضایع بازی درمیاوردم 😔😔😔خاک تو سرم خیلی احمق بودم

ماهم وقتی معلم مرد داشتیم خیلی دوس داشتیم خودمون نشون بدیم و تو دید باشیم 

باچسب نواری ناخن مصنوعی درست میکردیم بادخترخالم😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

تو اکیپ یکیمون رژ میاورد،از مدرسه تعطیل شدنی هممون از همون رژ میزدیم، همگی یه رنگ و کج و کوله 😑😑😑

سوئیشرتارو میبستیم کمرمون تو راه مدرسه مثلا خیییلی خفنیم .‌

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
عاشق معلم ریاضیم شدم که مرد بود... خیلی ضایع بازی درمیاوردم 😔😔😔خاک تو سرم خیلی احمق بودم

منمممم ميومدم خونه سرچ ميكردم مجيد رضايي هيچي نمياورد ناراحت ميشدم😂😂

مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن