2777
2789
عنوان

شده آیا ک غمی ریشه ب جانت بزند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 31 پست
درکت میکنم قشنگ 

به خدا خیلی سخت... ما رو کسی درک نمیکنه... میگند چی کم داری. 

زندگی راحتی داری... پول داری ولی به خدا دلم پوسید.. 

همین الان میخاستم ی تاپیک بزنم ی سوال بپرسم. 

ترسیدم قطع بشم. 

میخام اس ام اس به شوهرم بدم بگم که راضی هست فیلم های.......    ببینم. نمیدونم درست هست این کار یا نه.. 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه غم بزرگی هم توو قلب من ریشه زده.تا آخر عمرم هم باید با خودم یدک بکشمش.همه هم فکر میکنن من خوشبخت ترین آدم روی زمینم.کلیییییی هم به من حسادت میکنن در صورتیکه نمیدونن چه غم بدی گوشه ی دلمه.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
یه غم بزرگی هم توو قلب من ریشه زده.تا آخر عمرم هم باید با خودم یدک بکشمش.همه هم فکر میکنن من خوشبخت ...

منم تقریبا مشابه شمام. 

در مقابل سختی ها هم چون جزیره ای باش که دریا هم با تمام قدرت و عظمتش نمی تواند سر اورا زیر آب کند
منم تقریبا مشابه شمام. 

راضی نیستم حتی دشمنم هم شبیه من باشه.دیگه هیچ چی خوشحالم نمیکنه بدیش اینه که همیشه هم باید ادای خوشحالارو در بیارم.این از همه سخت تره

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
ن اینکارو نکن اون فیلما خودش عامل خیانت میشه

خب اشکالی داره تلفنی یا چتی با کسی حرف بزنم؟

بابا ما جوونیم هنوز. 

راضی نیستم حتی دشمنم هم شبیه من باشه.دیگه هیچ چی خوشحالم نمیکنه بدیش اینه که همیشه هم باید ادای خوشح ...

خیانت کرده شوهرتون؟ 

خب اشکالی داره تلفنی یا چتی با کسی حرف بزنم؟ بابا ما جوونیم هنوز. 

وااای نه.درست نمیشه جداشو.بخدا دختر عمم تازه ازدواج دومش بود بخاطر سرد بودن شوهرش علیرغم اینکه مرد فوق العاده ای بود جدا شد.خودش میگفت انقدر خوب بود که ۶ سال تحمل کردم و دیدم نمیشه.خودم زیادی گرمم و اون یخخخخ.آخرشم به خونوادش گفت دلتون میخواد خیانت کنم.بدکاره بشه اگه نه که موافقت کنید که جدا بشم.

خیانت کرده شوهرتون؟ 

هیییییی نه....من از زنداداشم خوردم.بدترین ضربه عمرم رو خوردم.یعنی زندگیم رو از ریشه زد.واگذار کردم به خود خدا.چون هییییچ کاری از دستم برنمیاد.جز اینکه بشینم ببینم راسته که میگن خدا دیرگیره ولی شیرگیره یا همش چرنده

هیییییی نه....من از زنداداشم خوردم.بدترین ضربه عمرم رو خوردم.یعنی زندگیم رو از ریشه زد.واگذار کردم ب ...

منم این ضربه رو از برادرشوهرم خوردیم. وحشتناک بود. در این حد که میخاست شوهرمو بندازه زندان.

بیشتر توضیح میدی ؟

والا چی بگم.. نمیشه گفت.. برادرشوهرم سر ی موضوع مسخره رفت از شوهرم شکایت کرد.. مارو کشوند دادگاه.. 

کلی شوهر بیچاره ی منا اذیت کرد.. 

من حتی نتوستم به خونوادم بگم. چون آبروی شوهرم میرفت... 

مقصر اصلی هم اون جاری بی شخصیت ام بود. 

کسی هم نتونست جلوشو بگیره... هیچ کس طرف ما رو نگرفت.. 

دو ماه تو استرس تمام بودیم.