2777
2789

سلام من مهریه اجرا گذاشتم شوهرم تو یک شرکت کار میکنه علاوه بر اون یک سوپر مارکت هم داره که البته سند اون مغازه به اسم پدرشه و شوهر من فقط اونجا رو اداره میکنه 

حالا چطور میشه اینو ثابت کرد؟ 

دوربین مدار بسته😕

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طریق شماره بیمه ک توسط شرکت بیمه شده میتونی ثابت کنی اونجا کار میکنه بعدم اصل مهریه اینه مال معرفی کنه مال منقول و غیر منقول 

منقول اعم از ماشین و وسیله نقلیه بغیر از تاکسی و وانت ک وسیله معاشه.غیرمنقول زمین خانه باغ ....

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
از طریق شماره بیمه ک توسط شرکت بیمه شده میتونی ثابت کنی اونجا کار میکنه بعدم اصل مهریه اینه مال معرف ...

اگه منظورت شماره ی بیمه ی شرکتی هست که توش کار میکنه اونجا حقوقش رو توقیف کردم من منظورم سوپرمارکته

مگه همه ی سوپر مارکت ها سند مغازه به اسم خودشونه؟ یا اصلا همه ی شغل های آزاد

عزیزم الان جی رو میخوای ثابت کنی؟؟

برای مهریه باید اموالشو که به نامه خودشه به دادگاه معرفی کنی..شما اجرا بذاری شوهرت میگه من تو سوپر مارکتی شاگردم درامد زیاد ندارم..

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
عزیزم الان جی رو میخوای ثابت کنی؟؟ برای مهریه باید اموالشو که به نامه خودشه به دادگاه معرفی کنی..شم ...

خب من میخوام ثابت کنم علاوه بر شغل خودش شغل دوم داره و میتونه مبلغ بیشتری برای اقساط مهریه بده

اگه منظورت شماره ی بیمه ی شرکتی هست که توش کار میکنه اونجا حقوقش رو توقیف کردم من منظورم سوپرمارکته

ب اسم همسرته؟با شهادت شهود و استشهاد محلی میتونی ثابت کنی

نه میگم که به اسم پدرشه ولی شوهر من اونجا رو میگردونه کلا 

شهادت شهود

برا اثبات حرفت دو تا شاهد اقا ک عاقل و بالغ باشن و فامیل درجه یکت نباشن(فامیلیتون یکی نباشه)

خب من میخوام ثابت کنم علاوه بر شغل خودش شغل دوم داره و میتونه مبلغ بیشتری برای اقساط مهریه بده

خب عزیزم فکر نکنم بشه..دادگاه فقط سند مال قبول داره..

خیلی راحت میگه اونجا کار میکنم شاگردم هستم درامدمم دسته پدرمه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔