2777
2789
عنوان

بچه ها بياين بگين اين چه مرگشه

108 بازدید | 9 پست

دوستان عزيز من يه شوهر بيشعور دارم كه ازاينكه من دوتا بچه كوچيك دارم سواستفاده ميكنه و چون خودم تنها نميتونم جايي برم اينم اصلا براش مهم نيست حتي وقتي تعطيله اصلا برا ما وقت نميذاره فقط از سركار مياد و بعدم ميره نه ابراز علاقه اي نه هيچي رابطه جنسي هم كه بخوايم داشته باشيم اونموقع قربون صدقه ام ميره ولي بعدش انگار نه انگار اين اون حرفا رو زده منم كم كم دارم احساس ميكنم به ما علاقه اي نداره اگر باهاش دعوا كنم خوب اينقد باهامون حرف نميزنه و زجرمون ميده كه كوتاه ميام الانم يه مدت فقط باهاش خوبم و مثل گل باهاش برخوردميكنم بلكه عوض شه واي انگار نه انگار بنظرتون سرد شده نسبت به ما ؟تازه عصبي شه ميزنتمون وقتي هم خوبه عين يه كيسه برنج ساكت گوشه خونست منم جووونم محبت ميخوام اين چرا اينجوره همه مردا اينطورن يا فقط مال من بخت سوخته تو اين شهرم غريبم همش تو خونم اجازه هم ندارم جايي برم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینم خوبه قربون صدقه میره  موقع رابطه . من که همونم نمیشنوم ازش

خواهر بخت ما چرا اينجوريه بخدا شوهر خواهرشوهرم اينقد خوبن با هم كه من فقط حسرت ميخورم تازه دوهفتست واسه تولدش بردتش روسيه اونوقت اين تا پشت خونه هم ما رو نميبره

همه اینا که نوشتی شوهر منم اینجورریه.فقط نمیزنه.

من اگه با دیوار حرف بزنم یه صدایی ازش میاد جز این شوهر من.هیجا مهمونی نمیره.منم نمیذاره برم خونه فامیلام خودش خونه خواهراش و مادرش میره و میاد.هروقت گفتم بریم بیرون میگه کار دارم نمیام خوابم میاد.منم همیشه تنهام تو خونه.بعضی وقتا ی ماه میشه از خونه بیرون نمیرم.

همه اینا که نوشتی شوهر منم اینجورریه.فقط نمیزنه. من اگه با دیوار حرف بزنم یه صدایی ازش میاد جز این ...

بخدا من ديگه دارم بجنون ميرسم هزارتا خيال ميكنم ميگم نكنه با يكي ديگه سر و سري داره كه بيخيال من شده از قديم گفتن وقتي شوهرت سرد ميشه بدون از جايي ديگه گرم ميشه

بخدا من ديگه دارم بجنون ميرسم هزارتا خيال ميكنم ميگم نكنه با يكي ديگه سر و سري داره كه بيخيال من شده ...

تو یه جور رفتار کن انگار چیزی نشده و بهش محبت کن اصلا باهاش دعوا نکن خودش پشیمون میشه جذبت میشه