2777
2789
عنوان

بنظرتون حاملم؟

310 بازدید | 30 پست

اقدام برا بارداری داشتم الان وقت پریودیمه هی درد میگیره ول میکنه بنظرتون چیه من میخام پریود شم؟ولی دردش فرق داره خفیف تره

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز فهمیدم باردارم علائمم هم تورم و درد سینه درد شکم و کمر مثل پریودی اما خفیف تر حدود ده روز قبل موعد پریود و به مدت دو روز 

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤
چه جالب مثل منی با این تفاوت من 4 روز مونده به موعد،،، و 7 روز هس زیر دلم وتخمدان راستم درد میکنه، ا ...

منم چن روز مونده

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من امروز فهمیدم باردارم علائمم هم تورم و درد سینه درد شکم و کمر مثل پریودی اما خفیف تر حدود ده روز ق ...

دقیقا منم سینم دردمیکنه دردخفیف تراز پریودی ۲۹ام موعدپریودیمه

دقیقا منم سینم دردمیکنه دردخفیف تراز پریودی ۲۹ام موعدپریودیمه

ایشالا که باردارید 😍😍😍

یک نفر باشد .....که وقتی نگاهش میکنی.... نه این که غصه هایت یادت برود.... نه .......ولی یادت بیاورد.... دلیل بزرگتری برای خوشحال شدن داری .....و تو پسرم...... بزرگ ترین دلیلی عزیزترینم ❤❤❤