2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم؟؟؟

437 بازدید | 38 پست

هنوز ۴ روز به موعدم مونده.

خیلییی علائم دارم با اینکه بعد دوسال میدونم که علائم خیلی استدلال پایداری نیست و نباید بهش توجه کرد اما انقدر قلقلکم میده که نگو ...

سینه درد دارم از هفته ی پیش،چند روزه ترشحالت سفید دارم و تکرر ادرار،کلی چای نبات خوردم فک کردم سردیم شده😖چند روز پیشم زیر دلم تیر میکشید ولی ۲ روزی میشه که آرومه.

کیا تجربه دارن بیبی چک زودتر از موعد حداقل هاله نشون داده؟؟؟

آزمایشم که نگم براتون،تا میرم آزمایش میدم پریودم با زبون درازی میاد فقط این وسط چند سی سی بیشتر خون از دست میدم.

حالا به نظرتون زودتر از موعد بزنم یا نزنم؟؟؟؟

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نزن.من بااینکه پنج هفتهچمه تکرار ادرار نداشتم

ولی اگ دوس داری بزن ولی مکنه زود باشه

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
الان بزن حس ششمم میگه حامله ای

قربون حس شیشمت برم من 😘😘😘😘

باید برم بگیرم 

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
من تجربشو دارم یک هفته زودتر زدم مثبت بود هم تکرر ادرار داشتم هم زیر دلم تیر می کشید انشالا شمام بار ...

تو طول اقدامم خیلییی کم شاید دوبار از بیبی چک استفاده کردم مستقیم میرفتم سر آزمایش اونم که بعدش پری بود 

قربون حس شیشمت برم من 😘😘😘😘 باید برم بگیرم 

برو بگیر که حامله ای دوستمم مثل شما بود اصلا امید نداشت بهش گفتم حامله‌ای تست زد بود الان ۴ ماهشه😍

دنیا پر از آدمهای خوب است اگر نمیتوانی یکی از آنهارا پیدا کنی،یکی از آنها باش..
الان بزن حس ششمم میگه حامله ای

حس ششمت جنسیت نی نی منو چی میگه؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

استارتر انشاالله که بارداری🤲❤

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
پسره😍

نه پس حس ششمت کار نمیکنه چون من دختر دوست دارم😀