2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این لباس و رنگش

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 28 پست
نه من که خیلی خوشم اومد  چرا بد باشه  اره چرا که نه

اره اتفاقا چون سفیدم هست خیلی بهش میاد من این رنگو دوس دارم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسیه داداشمه  خودم ریزه پیزم ولی سفیدم خیلی رنگش بهم میاد ولی گفتم نکنه سنمو زیاد نشون بده

بنظرم واسه خواهر شوهر مناسبه😁چشم درمیاره،ولی چون ظریفی اگه پف باشه ک حالت عروسکی داشته باشه خیلی بیشتر بهت میاد

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
اره  منم عاشق این رنگم. بنظرم خاصه  چیه اخه همه گیر دادن به یاسی و صورتی و قرمز

من کلی رنگ صورتیو قرمز دارم 🤔😁خیلیم خوجلن 😁

ولی گفتم این رنگو برای عروسی داداشم بپوشم ک یکم جلوه کنه

بنظرم واسه خواهر شوهر مناسبه😁چشم درمیاره،ولی چون ظریفی اگه پف باشه ک حالت عروسکی داشته باشه خیلی بی ...

😁😁😂😎😎😎جونم خواهرشوهر
اره پفه ولی اونقدری پفی معمولی 

در واقع قراره خودم بدوزم

اره  منم عاشق این رنگم. بنظرم خاصه  چیه اخه همه گیر دادن به یاسی و صورتی و قرمز

منم نمیدوستم فقط یکم کالباسی با عاشق سوزمه این

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣