2777
2789
عنوان

لناااا❤ چقدر برای زندگی میجنگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 26 پست
منظورت اینه ک تلاش نمیکنی؟ 

منظورم کاملا برعکسه ،شدید تلاش میکنم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم کاملا برعکسه ،شدید تلاش میکنم

موفق باشی

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
من هیچوقت از کسی بیشتر از ۲روز ناراحت نمیمونم ولی منظورم رفتار خودم بود ک باعث سوتفاهم دیگران نشه... ...

عزیزم اینکه گفتی نگرانی رفتارت یا حرف هات روی طرف مقابلت تاثیر بذاره و باعث سوءتفاهم بشه بستگی به جنبه طرف مقابلت داره بعضی ها کوچیکترین حرفی بدون منظور بهشون بزنی سریع ناراحت میشن و بد برداشت میکنن 

تو هر کاری هم کنی نمیتونی بهشون ثابت کنی که منظوری نداشتی پس راحت برای خودت زندگی کن و بدون استرس 

مهربان باش 🌸🍁
عزیزم اینکه گفتی نگرانی رفتارت یا حرف هات روی طرف مقابلت تاثیر بذاره و باعث سوءتفاهم بشه بستگی به جن ...

دقیقا گیرم همینه...

دارم زندگیمو میکنم اما یکم محتاط تر... رفتو امدمو کم کردم و وقتی میرم کمتر حرف میزنم ک مشکلی پیش نیاد اما کسی ک دنبال بهانه باشه پیدا میکنه...

حتی اینکه من هر سری لباس جدید میپوشم براشون سنگینه..

خب من تازه واردم معلومه هیچکدوم لباسامو ندیدن هرچی بپوشم جدیده واسه اونا.. 

مامانم میگه تو سایه ات از بچگی واسه همه سنگینی میکرد

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
دقیقا گیرم همینه... دارم زندگیمو میکنم اما یکم محتاط تر... رفتو امدمو کم کردم و وقتی میرم کمتر حرف ...

اره عزیزم کسی که دنبال بهانه باشه پیدا میکنه 

نگران نباش گلم کم کم هم تو به اونا هم اونا به تو عادت میکنن و همدیگرو میپذیرین . این خیلی عادیه که اوایل مشکلاتی پیش بیاد چون شناختی از هم ندارین 

چرا مامانت این حرفو زد ؟ 

مهربان باش 🌸🍁

قبلا خیلی سخت خیلی شدید اما یاد گرفتم جنگ نرم خوب جنگ تن به تن آسیب زا برای خودم😉😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

دقیقا حرفای دل منو زدی 

هم تو زندگی هم تو محیط کار

منم همش میگم خدایا نکنه منم یه روزی مثل اونا بشم راحت زیراب دیگرانو میزنن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اره عزیزم کسی که دنبال بهانه باشه پیدا میکنه  نگران نباش گلم کم کم هم تو به اونا هم اونا به تو ...

سر یه مسائلی ک اینجا جاش نیست بگم

وای اسی من هرجا میرم سوتی میدم😭 سرکارم نرفته تو محیط کار ی سوتی وحشتناااک داد کارخوبی میکنی محتاط ...

همش تو مغزم دارم با خودم حرف میزنم که چیکار کنم بهتره.. هی میگم ببینم عقلم چی میگه نتیجه این حرف چی میشه.. اینو بگم اون چ عکس العملی میده... سخته خیلی