2777
2789
عنوان

جفت پايين

532 بازدید | 18 پست

سلام خانوما توو سونوگرافيم گفتن جفت پايينه .

كسي اينجا جفتش پايين بوده ؟؟ بيايد بنويسيد ببينيم بايد چيكار كنيم؟

آيا خطري وجود داره؟

و خدايي كه به شدت كافيست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر لک بینی و خونریزی نداری،مراعات کنی بهتره پله پایین بالا نرو دستشویی فرنگی استقاده کن فعالیت زیاد نداشته باش رعایت کنی با بزرگ شدن بچه میره بالا،خدایی نکرده اگر پایین تر بیاد می افتی به خوتریزی و استراحت،مراعات کنی بهتره 

جفت اگه پایین بمونه موقع زایمان سزارین میشید .ولی معمولا با رشد جنین بالا میره 

فاصله حداقلی جفت تا دهانه رحم اگه بیشتر از 2 سانت باشه مشکلی نیست 

ولی اگه جفت پاییت باشه ولکه بینی داشته باشی خطرناکه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم شکر خدا این بارداری هم ختم به خیر شد البته پیر شدم    
اگر لک بینی و خونریزی نداری،مراعات کنی بهتره پله پایین بالا نرو دستشویی فرنگی استقاده کن فعالیت زیاد ...

فعلا كه خونريزي و لكه بيني نداشتم عزيزم ،البته من ١١هفته و ٥ روزم بود سونو غربالگري اول رو دادم ،اما ديروز جوابمو دكتر ديد ، نميدوستم الان دارم رعايت ميكنم ايشالله بره بالا 

جفت اگه پایین بمونه موقع زایمان سزارین میشید .ولی معمولا با رشد جنین بالا میره  فاصله حداقلی ج ...

واسه من نوشته مارژينال يعني دقيق چسبيده به دهانه رحم ولي خب لكه بيني اينا نداشتم خداروشكر تا الان ،ايشالله زودتر بره بالا خيال ادم راحت بشه 

فعلا كه خونريزي و لكه بيني نداشتم عزيزم ،البته من ١١هفته و ٥ روزم بود سونو غربالگري اول رو دادم ،اما ...

خدا روشکر خونریزی نداری مراعات کنی ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد،خیلی ها تا 4 یا 5 ماه اول جفتشون پایینه،اما اونایی کا خونریزی یا لک بینی دارن خیلی دیگه مراعات دارن شیافو آمپول و استراحت مطلق و اینا. دارن اما شما مراعات کن پایینتر نیاد تا بچه با خودش جفتو بکشه بالا