الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر لک بینی و خونریزی نداری،مراعات کنی بهتره پله پایین بالا نرو دستشویی فرنگی استقاده کن فعالیت زیاد نداشته باش رعایت کنی با بزرگ شدن بچه میره بالا،خدایی نکرده اگر پایین تر بیاد می افتی به خوتریزی و استراحت،مراعات کنی بهتره
اگر لک بینی و خونریزی نداری،مراعات کنی بهتره پله پایین بالا نرو دستشویی فرنگی استقاده کن فعالیت زیاد ...
فعلا كه خونريزي و لكه بيني نداشتم عزيزم ،البته من ١١هفته و ٥ روزم بود سونو غربالگري اول رو دادم ،اما ديروز جوابمو دكتر ديد ، نميدوستم الان دارم رعايت ميكنم ايشالله بره بالا
فعلا كه خونريزي و لكه بيني نداشتم عزيزم ،البته من ١١هفته و ٥ روزم بود سونو غربالگري اول رو دادم ،اما ...
خدا روشکر خونریزی نداری مراعات کنی ان شاءالله مشکلی پیش نمیاد،خیلی ها تا 4 یا 5 ماه اول جفتشون پایینه،اما اونایی کا خونریزی یا لک بینی دارن خیلی دیگه مراعات دارن شیافو آمپول و استراحت مطلق و اینا. دارن اما شما مراعات کن پایینتر نیاد تا بچه با خودش جفتو بکشه بالا