2777
2789

شوهرم هم تو تعداد هم تحرک افتضاح بود بعد دو ماه با خوردن کلومفین و ال کارنیتین و آمپول ویتامین دی...‌‌‌‌در کنار جوشونده خرنوب...این ماه نتیجه گرفتیم ومن باردار شدم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=108683704]چه خوب عزیزم واسه من که همه اون داروهارو خورد بجز خرنوب تاثیر نداشت دوباره آز داد کمترم شده بود😔😔[/QUOTE تحرک اسپرم شوهرمنم پایین بود بهش خرنوب میدادم .بعدزرده ی تخم مرغ محلی روخوب هم میزدم تابوی زخمش بره باشیرداغ وعسل مخلوط میکردم هرصبح ناشتابهش میدادم تعداداسپرمش ۲۱میلیون بود شد ۷۱میلیون

ان شاالله همه به حاجتشون برسن

خوشبحالتون  فقط تعدادش کمه یا ضعیفه. شوهرمن اصلا اسپرم نداره یعنی صفر...حتی یدونه هم نداره تا کاشت کنیم.کلی هم دارو خورد و داروگیاهی خورد و خلاصه هر چی بگی براش خریدم ولی تاثیر نداشت ای خدا

[QUOTE=108683704]چه خوب عزیزم واسه من که همه اون داروهارو خورد بجز خرنوب تاثیر نداشت دوباره آز داد ک ...

شوهرم مشکل واریکوسل درمانش فقط عمل

خودمم یخورده تنبلی دارم

دکتر گفته تا دوماه دیگه باردار نشم برم وای وی اف

.