2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین تعیین جنسیت جنین

406 بازدید | 32 پست

سلام، من بچه دوممه و 11 هفتمه، برا بچه اول از صبح حالت تهوع داشتم ولی الان از بعد ازظهر، اون روش ابن سینا هم بچه اول و دوم فرق می کرد،روش حلقه روی شکم هم ایستاده باشم حلقه میاد به طرف شکمم و لی خوابیده دایره آیه، کسی روش بهتری داره و اینکه بچه ام چیه؟ بچه اولم دختره، ممنون 

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕

عزیزم به علائم نیست اصلا ..این تست این چیزا هم الکیه..

من برای دوتا بچه ام نه ویار نه تهوع هیجی نداشتم اولی پسر بود و این دومی دختره

جاریم برای بچه اولش بدون ویار پسر بود برای دومی ویار و حالت تهوع داشت بازم پسر شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا اصن واقعی نیس گلم الان خود من تمام این روشا و رفتارا میگف بچم دختره ولی سونو گف احتمالا پسره تا ...

شما تو ان تی گفت پسره؟ 

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕
من هیچکدوم این روش ها رو انجام ندادم ، اما حال تهوع بعد از ظهر ها داشتم، نی نی هم به خواست خدا پسر ه ...

ممنون از نظرتون، من تا دیروز فکر می کردم پسره ولی یه خانومی تاپیک زده که از روی ناف بچه اول بفهمید دومی چیه😒😒اول بهش خندیدم ولی ناخودآگاه ذهنم رو درگیر کرد😭😭😭

دل خوش سیری چند؟ 🤕🤕🤕
ممنون از نظرتون، من تا دیروز فکر می کردم پسره ولی یه خانومی تاپیک زده که از روی ناف بچه اول بفهمید د ...

به این حرف ها بها نده ، هیچکدوم قطعی نیستن 

چه پسر باشه چه دختر ، هدیه خداست و خدا فقط میدونه چی به نفع ما هست

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم