2789
عنوان

هفته پنجم

435 بازدید | 12 پست

دوستان عزیز سلام 

من آزمایش رفتم گفتن بارداری الان هفته 5هستم فقط دور نافم میسوزه و یکم درد سینه دارم نه حالت تهوع دارم نه چیز دیگه ای میگم نکنه حامله نباشم 

لطفا کمکم کنین از استرس دربیام 

سلام عزیزم،من راستشو بخوای عقب انداختم ولی آزمایش ندادم،این ماهم اقدام کرده بودم واسه بارداری،من فقط سردرد دارم پریودم نشدم نوک سینه هامم ی کوچولو درد میکنه،میگن از هفته ۷ به بعد شروع میشه،منم اگه حامله باشم هفته پنجممه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله بارداری .دختر خالم هم اول بارداری دور ناف میسوزه

منم حالت تهوع زیادی نداشتم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
بله بارداری .دختر خالم هم اول بارداری دور ناف میسوزه منم حالت تهوع زیادی نداشتم

سلام عزیزم منو یادت میاد هفته پیش بی بی چکمو فرستادم برات خیلللللللی کمرنگگگ بود گفتی بهم باردارم...ازمایش دادم باردار بودم توروخدا دعا کن قلبش تشکیل شه ..

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
سلام عزیزم منو یادت میاد هفته پیش بی بی چکمو فرستادم برات خیلللللللی کمرنگگگ بود گفتی بهم باردارم... ...

مبارکت باشه عزیزم.چرا نشه خوبم میشه همچی ذوق کنی ولی از دکتر نخواه صداش رو برات بزاره میگن اول بارداری برای بچه ضرر داره

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
مبارکت باشه عزیزم.چرا نشه خوبم میشه همچی ذوق کنی ولی از دکتر نخواه صداش رو برات بزاره میگن اول باردا ...

سلامت باشی گلم اخه یه تجربه تلخ داشتم پارسال ..الان خیلی میترسم 

سلامت باشی گلم اخه یه تجربه تلخ داشتم پارسال ..الان خیلی میترسم 

تجربه تلخ رو بنداز بیرون .

تو تاپیکهات دیدم بارداری پوچ داشتی منم تو فروردین تو یازده هفته ایست قلبی کرد ولی بهش فکر نمیکنم جوجه ام قول داده صحیح و سالم بیاد بغل مامان باباش

تجربه تلخ رو بنداز بیرون . تو تاپیکهات دیدم بارداری پوچ داشتی منم تو فروردین تو یازده هفته ایست قلب ...

انشالله عزیزم ممنون از انرژی مثبتت