2777
2789
عنوان

محصولات ارایشی لابورن

20245 بازدید | 7 پست

خانمای گل کیا از کرم  ابرسان ورنگی لابورن استفاده کردن؟ آیا راضی بودین؟

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
آخ که چقدر دنبال این کرمم تا بخرم همه ی داروخونه های اطرافمو گشتم اما پیدا نمیکنم تو دیجی کالا سرچ ...

عزیزم سایت لابورن دات نت خواهرم سفارش داد و براش آوردن ولی تازه 2 روزه استفاده میکنه میخواستم ببینم اگه خوبه منم بخرم

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سایت لابورن دات نت خواهرم سفارش داد و براش آوردن ولی تازه 2 روزه استفاده میکنه میخواستم ببینم ...

بنظرم قبل خرید یه بار از کرم خواهرتون استفاده کنید اگه راضی بودید هزینه کنید

من تعریفشو زیاد شنیدم اما خودم استفاده نکردم

فکر کنم قیمتشم زیاد نباشه 0حدودا 40تومنه

عزیزم سایت لابورن دات نت خواهرم سفارش داد و براش آوردن ولی تازه 2 روزه استفاده میکنه میخواستم ببینم ...

عزیزم‌ آخر کرم‌ پودر‌لابورن گرفتی؟راضی بودی 

من میخواستم بگیرم 

خدایا...به امید خودت نه بنده های بی خودت

لابورن برند بدی نیست .من ضد آفتاب و کرم پودر و بادی اسپلششو استفاده کردم بادی اسپلشش خیلی معمولیه اما اون دوتای دیگه خیلی عالی بودن ، من از اینجا گرفتم.اما الان ضد آفتاباش و کرم هاش گرونش دن اولش خوب کار کرد و قیمتهاش هم مناسب بود.کرم پودرش در واقع کرم آبرسان رنگی هست و پوشش خوبی داره.

تنها کرمی که پوسته پوسته شدن صورت منو درست کرد انصافا عالیه

سلام عزیزم

شما هنوزم از ابرسان لابورن استفاده میکنید؟ 

جوش و لک نمیندازه؟؟

میشه برا سلامتی نی نیم و حاجتم یه صلوات بفرستید🥺🙏🏻خدایا خیییلی دوست دارممم🙃❤️