2777
2789
عنوان

قطره آهن عالی!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3560 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روش نوشته هر میلی لیترش حاوی ۱.۵-۲میلی گرم آهن. نیاز نوزاد حدود پنج میلی گرمه. پس میشه دو تا س ...

پسرمن 5 سالشه ولی میگم شاید کم خونی داشته باشه

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
من قبلاً ازش نخریدم. ایمیل که استفاده میکنم بی رنگه و کمی کدر

من قبلنا‌ میگرفتم یکمی زرد بود الان کاملا بی رنگه 

البته الان یه کفگیر آهنی گرفتم میندازم تو خورشتام 

اما آب آهن تاب با معمولی فرق داره این آب آهن تابای روازاده آهن تو کوره داغ شده بعد زدنش تو آب که آهنش زیاده اما آب آهن معمولی کفگیرو میزاری تو قابلمه پر آب میزاری بجوشه اما میزان آهنش پایینه

من قبلنا‌ میگرفتم یکمی زرد بود الان کاملا بی رنگه  البته الان یه کفگیر آهنی گرفتم میندازم تو خ ...

آره عزیزم دقیقا. منم تصمیم گرفتم بخرم از کفکیراش . 

حتی قطره مولتی ویتامین هم نمیدم . بجاش تو فرنی شیره انگور میریزم که هم سرشار از ویتامیه و هم فرنی رو شیرین می‌کنه که دیگه نیازی به شکر نیس

وای من امشب دیدم دندون نیش بچم لک افتاده تازه نه ماهشه😐😐

پسر خواهرم تجربه خوبی بود برام. بیچاره خواهرم کلی هزینه کرد و قطره های خارجی خرید اما دندونای پسرش سیاه شد و پوسیدگی. طفلی چهار سالش بود دندوناش به ریشه رسیده بود و به سختی غذا میخورد. سلامتی دندوناش پسرم خیلی برام مهمه و خیلی راجع به این عرق آهن تحقیق کردم