2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنگ تو از کجا پیدات شد تو بازی بی قائده یکی لین اسم خواننده اش یادم نمیار  البته ی برای تانگو خوبه 

شیک از یوسف زمانی 

ااروم جونی از ایوان بند البته اینو میتونی فارسی برقصی اونجا که اروم میخونه دردت به جونم بری بغل شوهرت تانگوش کنی خم بشه روت دوباره شاد شد ول کنی شوهر و دوباره جلوش اشوه بیایی

بعد بگو تانگو میخواد یا ساده

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 

بابا کی بهتر از تو دیگه خیلی د مده شدع نکنید 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
اهنگ تو از کجا پیدات شد تو بازی بی قائده یکی لین اسم خواننده اش یادم نمیار  البته ی برای تانگو ...

مررسی عزیزدلم

اگه زندگی منه...چرا سرِ تو توشه؟؟😒😒
اهنگ تو از کجا پیدات شد تو بازی بی قائده یکی لین اسم خواننده اش یادم نمیار  البته ی برای تانگو ...

🥴

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔