چوم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 عنوان ی کاری کردم😑😞 289 بازدید | 17 پست بچها میشه دعا کنیدبرام من ی کاری کردمی دعوای حسابی رو شاخشه توروخدا دعا کنید برام چیزی نشههمچی ب خیر و خوشی بگذره😑😑ب خودمم بگید چی بخونم رفع بشه دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است .. 1398/07/24 | 22:05 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق_کوچولو78 عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 4174 ایت الکرسی بخونمنم حمد می خونم براتالتماس دعا خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
bastani_borji عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 2641 واسه امام زمان صلوات بفرست خیلی مجربه ❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤ من میتونم
چوم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 ایت الکرسی بخون منم حمد می خونم برات التماس دعا فدات مرسی دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
چوم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 برات کلی صلوات میفرستم مرسی لطف میکنی 😞 دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
چوم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 واسه امام زمان صلوات بفرست خیلی مجربه چشم حتمامرسی دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 انشالله که بخیر بگذره منم خیلی ازین حماقتا میکنم هی نذر امام رضا میکنم بخیر بگذره. برات صلوات فرستادم یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
چوم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 انشالله که بخیر بگذره منم خیلی ازین حماقتا میکنم هی نذر امام رضا میکنم بخیر بگذره. برات صلوات فرستاد ... وای منم ی کاری کردمگند زدم رسما باشه ممنونمنم برات صلوات فرستادم دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
چوم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 چکار کردی؟ 😑ی چیزی ک نباید میگفتمو گفتم دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6868 وای منم ی کاری کردم گند زدم رسما باشه ممنون منم برات صلوات فرستادم لامصب میشینم پیش بقیه انقدر حرف مفت میزنم بعدش پشیمون میشم که دیگه شر درست شده😭زبان سرخ سر سبز میدهد بر باداین حکایته منه لعنتیه یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌