چوم مدیر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 عنوان ی کاری کردم😑😞 | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 17 پست بچها میشه دعا کنیدبرام من ی کاری کردمی دعوای حسابی رو شاخشه توروخدا دعا کنید برام چیزی نشههمچی ب خیر و خوشی بگذره😑😑ب خودمم بگید چی بخونم رفع بشه دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است .. 1398/07/24 | 22:05 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چوم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 لامصب میشینم پیش بقیه انقدر حرف مفت میزنم بعدش پشیمون میشم که دیگه شر درست شده😭 زبان سرخ سر سبز می ... 😞😞😞وای نگومنماخرش بده شدم خودماومدم درس کنم بدتر گند زدم دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..
nahaal_72 عضویت: 1398/07/23 تعداد پست: 6866 😞😞😞وای نگو منم اخرش بده شدم خودم اومدم درس کنم بدتر گند زدم چقدر شبیه منی😭همیشه گند میزنم منتها چندوقته میگم جایی نرم که گند نزنممیرم جایی مثل مترسک میشینم گند نزنم باز میان میگن نهال فلان حرفو زد😭 یهجوریمیگیدمنبراخودماحترامقائلمانگار مابهخودمونفحشناموسمیدیمَ😐دشمنمباش،ولیادایهدوستارودرنيار"🙏🏻سعیکنواسهخوبدیدهشدنرویخودتکارکنینهعکسات🤣هیچیموندِگارنیسحتیروحِتبرایجِسمت‼️رفتنبعضیآدمامهمنیس؛مهماینهبعداونادیگهازکسیخوشتنمیاد❌
چوم مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1489 چقدر شبیه منی😭 همیشه گند میزنم منتها چندوقته میگم جایی نرم که گند نزنم میرم جایی مثل مترسک میشینم ... خدا فقد بخیر بگذرونه امشب و فردارو منم همینم خواهر ایشالا درس بشیم دیگه بعد این گندکاریامون😭 دوست دارم و این آزار دهنده ترین حالت ممکن است ..