2777
2789
عنوان

خاطرات زایمان های طبیعی من 😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 40114 بازدید | 442 پست
عاشقی دیگه قربونت برم😍😍الهی همیشه عاشق و دلباخته هم بمونید و روز به روز خوشبخت تر باشید❤️❤️❤️ اما ...

ای خداااا الهی 🥰🥰🥰🥰

قربونت برم که همیشههههه ازت حس خوب میگیرم🥰😘😘😘😍😍😍🤗🤗🤗

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دل خودت باش عزیزم چون علیرضا هم بذارین شما علی صداش خواهی کرد مثل همکارم  توجه کردین ا ...

اااااره بابا اصن همکار به درد همین یه چیز میخوره و لا غیرررر😂😂😂😂😂

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
عزیزم اصلا ما نبودیم مردام نبودن😁👍🏼 اونا که عرضه زاییدن نداشتن و‌ندارن😅 کار خودمونه😆

دقیقا زاییدنو خوب اومدی👌✋🤭😁😁😁

تنها چیزیکه درد نداشت برش زدن بود  من اصلا دردی خس نکردم در حد سوزش یه لحظه ای که آمپول میزنی& ...

جدی ؟!؟!

به نظر بدترین قسمت زایمان همون تیکه‌اس😂😂😂( هر چند تجربه ندارم اما به نظرم وحشتناک باید باشه😂🥺)

خوب دیگه وقتشه که پست لاغری رو بذارم

پیشاپیش از دوستای گلی که منتظر گذاشتمشون واقعا عذرخواهی می کنم😘😘😘

همین طوری که براتون گفتم من در دوران بارداری اضافه وزن زیادی نمی کردم در حد پنج شش کیلو  اما بلافاصله بعد از زایمان حداقل ۱۵ کیلو بالا میرفتم بعد از آمدن فرشته دوممون روز زایمانم ۱۰۵ کیلو بودم اما برای واکسن دو ماهگیه دخترم که  رفتم بهداشت ۱۲۰ کیلو شده بودم خیلی اون روزا بهم سخت می گذشت و هر کاری هم می کردم و هر رژیمی گرفتم حتی یک گرم پایین نمی آمدم فیکس روی ۱۲۰ ثابت مونده بودم 🙄🙄🙄

دنیا برام تیره و تار شده بود و نفس کشیدن سخت😪😪

شبانه روز توی اینترنت دنبال قرص و دارو و رژیم و ورزش میگشتم خیلی چیزا را امتحان کردم ۴الی ۵ کیلو میومد پایین ۸ کیلو میرفت بالا🤪🤪🤪🤪

خلاصه خرداد ماه بود و تقریباً دخترکوچیکم  ۸ ماه شده بود و ما رفتیم کیش و اون موقع ۱۲۳  کیلو بودم وقتی که رسیدیم جزیره و تو پاساژ میگشتم وقتی میدیدم جیبم پر پول اما هیچی نمیتونم بخرم وقتی میدیدم هر وسیله ای رو که می خوام سوار بشم بهم چپ چپ نگاه میکنن و میگن که ببخشید این گنجایش وزن شما رو نداره خودتون تصور کنید که چه حالی بهم دست می‌داد به خاطر اینکه اوقات همسرم رو تلخ نکنم به روی خودم نمی آوردم اما خدای احد و واحد شاهد که من چه زجری تو این سفر کشیدم 😔😔😔😔

از دق دلم برای دخترام و همسرم خیلی خرید کردم اما برای خودم حتی یه هل پوک نخریدم 

آخرین شبی که فرداش می خواستیم برگردیم خیلی ناراحت و افسرده بودم رفتم تو تراس هتل نشستم و شروع کردم به گریه کردن و همون جا به حضرت زهرا متوسل شدم و گفتم یا فاطمه زهرا تو که خودت میدونی من چقدر دارم تلاش می کنم خودت بهترین راه بزار جلوم

من دیگه خسته شدم دیگه نمیتونم اگر میبینی که لاغر بشو نیستم خودت مرگ منو برسون یعنی در این حد تو زجر و عذاب بودم که راضی به مرگم بودم 

همسرم هم از ناراحتی من ناراحت بود خدا شاهده حتی یک بار در تمام دوران چاقی ام  بابت چاقی من گله و شکایتی نداشت چون از اون چاق های خوش فرم بودم😁😁😁و خدا رو شکر با اون همه اضافه وزن ن قندداشتم و نه چربی ونه  فشار فقط و فقط کمر درد بود که همون امون منو  بریده بود و راه نفس کشیدن منو تنگ کرده بود

عزیزم از من اگه میشنوی بالون نه  بذار من پست جراحی اسلیوم رو کامل کنم بذارم اون وقت تصمیم بگیر ...

چرا ۵۰؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خوب دیگه وقتشه که پست لاغری رو بذارم  پیشاپیش از دوستای گلی که منتظر گذاشتمشون واقعا عذرخواهی ...

🙁🙁🙁

ادامه شو نمیگی؟🤔🤔🤔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊