2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم ی روزی اینارو ببینم از شوهرم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 206 پست
شما يك نگاه به خودت بنداز ...اين شمايي كه داري كنايه ميزني و بد صحبت ميكني...يكجوري گفتي فكر كردم او ...

پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
واقعا حس خورد شدن دارم حس له شدن انگاری ک هییییچ ارزشی ندارم

عادت میکنی عزیزم عروسی کنی بدنت بی حس میشه اینا برات عادی .....ولی خوای من چی گفتم

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلمات قشنگ بازی میکنه شوهرت..ک اصل مطلبو جواب نده..بحث با چنین شخصیتایی فایده نداره..فقط اخرش میگن اووووو چقد غر میزنی رو اعصابی بسه دیگه و هزار حرف دیگه..موقعی ک میگه چیکارمی بگو همونکه خانومته عشقته نفسته.یا وقتیکه میگه تو ک منو نزاییدی بگو ولی قراره بچه ی تو رو بزام..فقط با این سفسطه گری همسرت بگم بحث فایده نداره..باید از راه دیگه وارد بشی 

شما که مدام گوشه کنایه میزنی همسرتون هم کلی  غلط املایی دارن 

اصلا توپیام بحث نکنین راجع به فرد یا افراد خانواده هم انتقاد مستقیم نکنین بلکه رفتارهارو نقد کنین و اینکه اینقدر طعنه نزنین تا بحث برد برد داشته باشین 

این مدل حرف زدن به هیچ کجا نمیرسه این حرفای بی سروته چیه تو پیام های اخر گفتین؟اینا لصلا جواب نداره که طرفو کاملا گیج میکنه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
فعلا که رای من به نفع شوهرته اولش از کجا شروع شد چی گفته که دعواتون شد

پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟

من طرفدار توام ایناییم که میان اینجا طرف شوهرتو مبگیرن اه شوهر خودشون بود میومدن تاپیک بدتر میزدن

تیکر تولد دختر نازنینمه 

[QUOTE=108597524]با کلمات قشنگ بازی میکنه شوهرت..ک اصل مطلبو جواب نده..بحث با چنین شخصیتایی فایده نداره..فقط اخرش میگ ...[/ وقتی خیلی جدی میگ هیچکس من نیسی بگم چی؟؟؟

چی شد که اینارو گفت؟

یهویی که تو روت نگا نکرده بگه تو کیه منی یا حیوون نفهم

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

چرا نیش دار حرف میزنی خو خودت شروع کردی

پریشب خیلی ریلکس گف مگ تو کی منی چی منی اخه بعدم ک گف حیوان نفهم واقعا خوبه این حرف؟ باید چ جوری حرف بزنم