2777
2789
عنوان

اونایی که از خونه باباتووون دورین

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 61 پست
حساسیتت زیاده خب.  هم خودتو اذیت میکنی هم شوهرتو.  اونا واقعا بهذاین چیزا اهمیت نمیدن،&nbs ...

ممنونمممممم

حالم بهتر شد الان 

واقعا بعضی فکر ها و حساسیت ها مث خوره میافته به جون ادم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چون دلش نیست حس میکنم انگار دزدی میکنم 🙁😔چرا اینجورین آخه

خب شوهرت باید بدونه وگرنه بدون اطلاعش از پولش چیزی بخری واسه یکی حرام میشه...من مامانم از اولین روز گفته از پول شوهرت یه گرونم خونه ی من نیار ها حرام میشه....اما از یارانه ی خودم بعضا بیرون میرم بامامانم میبرم مامانمو واسه بستنی و ساندویچی وناهار اینا ...شوهرمم ماهیانه که پول تو جیبی بهم میده بهش گفتم که من این پول رو هرکار بخوام میکنم ها پس راصی باش ...اونم گفته حلالت باشه اما بازم فقط پول یارانمو خواستم خرج میکنم  واسه خانوادم درسته چیزی نیس اما دیگه یه چند کیلویی میوه اینا میشه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اره دفه های قبل لباس میبردم یا مثلا شیره انگور اینجا رو دوست داشتن بردم براشون

یه قوطی کوچولو کره بادام زمینی ببر 🤗😍

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
من بابام هرچی بخره براخونشون برامنم میخره. منم هروقت ترشی یامربادرست کنم برااوناجداگونه درست میکنم. ...

نهایت شعورش بوده

برا یکی نون خشک هم ببری انقد قربون صدقه اش میره و تشکر که میگی کاش بیشتر میاوردم

منم مادرشوهرم اخلاقش همینطوره چند باز تکرار کرد دیگه چیزی نبردم براش

کلی وسیله میان من دست خالی میرم ولی برگشتنی باز دست پر بر میگردم خودمم خجالت میکشم

خجالت نداره همه اونجورین واسه خونه دختراشون ...من کلی هم کیف میکنم   شوهرم میگه خجالت بکش پولشو باید بدیم مامانم ناراحت میشه این حرفا چیه

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

ولی دیدین خونه‌مامان باباها چه برکتی داره ؟؟؟ یخچالشون پر چیزای خوشمزس انگار هیچ وقت وقت خالی نمیشه

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
استان گلستانن منم تهرانم

عزیزم منم گرگانیم خودم ساکن تهرانم

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
من بابام هرچی بخره براخونشون برامنم میخره. منم هروقت ترشی یامربادرست کنم برااوناجداگونه درست میکنم. ...

نمک نشناسه دیگه هیچ وقت نبر دیگه ...منم با مادرشوهرم همسایه بودیم ناهار درست کردم بردم براشون ...یه طوری گف ما نمیخواییم چرا آوردی بردار ببر اینقدر ناراحت شدم گذاشتم اومدم خونم بعد یکی دوبارم آش رشته میپختم دادم دیدم نه بابا اینا بجای خوشحالی توهین هم میکنن گفتم تو دلم بعد این پشت دستمو داع میکنم یه چی بدم بهتون دیگه تموم شد ...واسه پدرشوهرم روز پدر گرفتم نگاه کرد محکم پرت کرد کنار دیوار که چرا خریدین این چه رنگیه طوسی دوست داره منم طوسی پررنگ گرفته بودم ...بیشعور پرت کرد اونور پیش اون یکی پسرش ماهم فقط نگاه کردیم مادرشوهرم دید خیلی دیگه بد شد یواشکی اونم زیر لبش گف دستتون درد نکنه...گفتم بعد این یدونه سوزن هم نمیبین از من ...

منم دلم بابا مو خواست عنوانتو خوندم بازم گریه کردم به یاد بابام😢😢😢😢😢😢

خدا رحمتش بکنه خواهری  

نمک نشناسه دیگه هیچ وقت نبر دیگه ...منم با مادرشوهرم همسایه بودیم ناهار درست کردم بردم براشون ...یه ...

واقعابعضیابی لیاقتن. 

مارسم داریم سال اول ک ازدواج کردیم عیدش بابادخترکه میره خونه دختری چیزی کادوبگیره منم سال اول که عروسی کرده بودیم بابام اینامیخاستن بیان رفتم مادرشوهرم ایناوبرادرشوهرم ایناوهمه رودعوت کردم چون میدونستم بابام برام سنگ تموم میذاره. وقتی بابام اینارسیدن ازموادغذایی تامرغ وگوشت ودل وجیگرو اجیل ولباس براخودم وشوهرم ویه جاکفشی برام اوردبعدکه داشت میوردشون داخل مادرشوهرم ازحسادتش هیچی ک نداشت بگه روکردب من وگفت چ خبرت بودباباتوبیچاره کردی بابامم گفت ایناچ قابلی دارن من خودم دوست داشتم برادخترودامادم بیارم. اونوقت من سال اول بودکه عیدرفته بودم خونشون حتی هزارتومن هم بهم عیدی ندادن. کلای جورایی رفتارمیکنن که انگارخودشون خیلی بالاان وهمه ی جورایی بهشون بدهکارن. خداروشکرمیکنم که ازشهری که اونابودن اومدیم یه شهردیگ. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است