2777
2789
عنوان

اونایی که از خونه باباتووون دورین

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 61 پست
این که خریداشون رو حساب کنم یا بهشون پول بدم... خیلی حساسه....

هرکسی ی اخلاقی داره،منم تا جایی ک در توانم باشه واسه مامانم خرید میکنم

ب یکی گفتم بز،زدن ترکوندن منو😕 ب یادش کاربریمو گذاشتمbozzzzzz
❤ امیدوارم زیاد خود خوری نکنم خیلی حساسم رو این چیزا کاش خدا انقد بهم بده که بریزم با پاشون بد ...

حساسیتت زیاده خب.  هم خودتو اذیت میکنی هم شوهرتو.  اونا واقعا بهذاین چیزا اهمیت نمیدن،  گاهی یچزی ببری خوبه اما نه هررر دفعه.  اونا اوه میارن فرق میکنه،  پدر و مادرن، بزرگترن،  برا بچشون میارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوس ندارم دست خالی برم اما چون شوهرم دلش نیست همیشه دست خالی میرم گرچه اونام بارها تأکید کردن چی ...

منم چون دلش نیست حس میکنم انگار دزدی میکنم

🙁😔چرا اینجورین آخه

زشت نیس نبرم مامانم طفلی خودشم میگه،ما انتظار نداریم  همینکه میاین بسه

نه بابا اصلا هیچی نبر ...خب پدرومادرا همشون میرن خونه ی بچه هاشون همه چی میبرن...من سه هفته یه بار میرم چهار روز ایناهم می مونم موقع برگشتم همه چی مامانم آماده میکنه واسه فریزرم حتی سبزی خوردن و سبزی آش اینا هم اماده میکنه میارم خونم ...فقط موقعی که شوهرم هم میاد دو سه کیلو میوه میگیره میاره یا شیرینی تا دست خالی نباشه ....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم چون دلش نیست حس میکنم انگار دزدی میکنم 🙁😔چرا اینجورین آخه

شوهر شما رو نمیدونم شوهر من عشقش اینه مفت بخوره ازشون من خیلی سعی میکنم از اونجام چیزی نیارم ولی مادرم مجبورم میکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

منم چندساله ازمامانم اینادورم.هروقت برم سوغاتی اینجامیبرم.مثل مسقطی و ....مامانمم برابلیمو ابغوره و انواع مرباها و سبزی های خشک و گردو اینامیده.الانم رب گوجه و رب اناردرست کرده گفته براتو هم گذاشتم.مامان ایناشیرازن

منم چندساله ازمامانم اینادورم.هروقت برم سوغاتی اینجامیبرم.مثل مسقطی و ....مامانمم برابلیمو ابغوره و ...

امسال شیراز رو بو رب گرفته 

😁

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

من بابام هرچی بخره براخونشون برامنم میخره. منم هروقت ترشی یامربادرست کنم برااوناجداگونه درست میکنم. واگ برم بازاری وسیله آشپزخونه ببینم ک خوشگل باشه وبدونم نیازمامانمه میخرم براش. ولی یه سال عیدرفتیم خونه پدرشوهرم خاستم احترام بزارم به مادرشوهرم براشون دوکیلواجیل خریدم بردم حالاخونشون هم پرمهمان. باکلی ذوق واحترام دادمشون دست مادرشوهرم امااون ی نگاهی کردبشون وته پلاستیکونگاکردگفت ایناک همش بادوم زمینیه بچه هابادوم زمینی دوست ندارن. جلواون همه مهمان سنگ رویخ شدم☹️خب راهمون دوربودایناهم تومسیرپوست بادوم زمینی هایکم کنده شده بود. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است