یه دکوری..یه شال...یه پارچه....نه اصلا یه جعبه کاکائو
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ن نمیبرم ولی اگ خودم زیاد بمونم چون مامان بابام سنشون زیاده خریدا کوچیک موپیکم خودم حساب میکنم مثلا عصرا میرم نون میگیرم یا ماست میگیرم یا ی شونه تخم مرغ و اینا مامانم ایناهم اومدن چیزی نیاوردن ی شیشه ترشی همونم کلی تشکر کردم خودم گفتم بار اضافه نیارن اذیت میشن
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
این که خریداشون رو حساب کنم یا بهشون پول بدم... خیلی حساسه....
من اگه یه طوری بگم که انگار اونا ندارن بدشون میاد ولی متلا پیش اومده رفتیم خرید مامانم مانتو پسند کردده من حساب کردم بعدم گفتم کادو روز مادر پارسال ، یا خودم بیرون بودم کلی مواد یخچالی خریدم اوردم گفتم خواستم خودم دعوت کنم غذا درست کنم یا مثلا گفتم امشب هوس فست فود کردیم مهمون من ، وقتی هیچ کدوم پیش نیومده واریز کردم به کارت مامانم گفتم می خواستم کادو بگیرم نشد گفتم خودت بگیری
خوب وقتی اونا میان کلی خرید می کنن کادو میارن من خجالت می کشم البته خوب ادما فرق دارن منم بابام ناراحت میشه با مامانم حساب می کنم