سلام خانوما.کیا علاوه بر متخصص مرکز بهداشتم میرن؟شنیدم کلاسای رایگان پیش از زایمان میذارن؟؟کسی میدونه باید ماه خاصی بریم یا نه؟من الان تو ۱۹ هفته ام.هنوزم میتونم برم یا دیره؟؟اخه شنیدم از تا قبل سه ماهگی باید رفت
سلام دوست عزیز من میرفتم البته تو بیمارستان کلاس میزاشتن من کم رفتم دوسه بار ماهای اخر خیلی جالبو خوبه درمورده زایمانو بچه داری حرف میزنن ی سری نرمشایه باحالم هست کلا حسه خوبیه اگه هست دورو اطرافت حتما برو
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته ماله من بارداریم ۵سال پیش بوده شاید قوانینش عوض شده باشه میگفتن بیاین ک زایمان تو اون بیمادستان براتون راحت ترو بهتر باشع من گرمم بود نمیرفتم
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
منم مرکز بهداشت میرم بیشتر دکترا نگرانن اگ نزدیکم باشه چه بهتر هربار میری فشارتو میگیرن ضربان قلب بچه رو چک میکنن خیلی خوبن هروق نیازم بشه به کلاسا و دکترای خوبیم معرفی میکنن