2777
2789
عنوان

خانوما که سیاست دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 47 پست
دعوات سز جی بود 

از حرفهای مامانش شروع شد تا اینکه گفتم از 16 سالگی زندگیمو هرجورخواسته دخالت کرده اونم گفت منم تو سن 22 سالگی جون کندم الان اگه مجرد بودم 100زن زیرم بودم پادشاهی میکردم بعداسم طلاق آورد هی گفت که منم گفتم طلاق بده منو از چی میترسونی گفتم الانم کسی جلوتو نگرفته!! 

😭😭از ته دلم نگفتم

حرفه‌ای مامانش

خو به اون چه،، ای بابا مگه بجه اید سر حرف شخص ثالث،،،،، بنظرم کارش زشت اصلا بهش پیام نده،،،، عادت میکته،،،، پیام بده بگو مامانم داره میاد اگ نیومدی و فهمید مجبورم برم باهاش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حرفهای مامانش شروع شد تا اینکه گفتم از 16 سالگی زندگیمو هرجورخواسته دخالت کرده اونم گفت منم تو سن ...

چرا فکر میکنن،،،، اگ مجرد بودن ابراهیم پاشا بودن،، صد زن کجا بود،،،،،، بچه نداری ‌‌؟؟ قبلش تغیر رفتار داشت؟؟ یعنی خونه مامان رفته 

عی بعد سه روز زنگ بزنه بگ مهربونم،،، ببخشبد ولی این سیاست نیست که 

من ک همینم،،ن والا سیاست باز نیستم خوشم از غل وغشو سیاست نمیاد،،ولی دعوامون شده بیرون رفته کسی قرار بوده بیادهمینو گفتم اونم گفته چشم الان میام تجربه خودمو گفتم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

عی بعد سه روز زنگ بزنه بگ مهربونم،،، ببخشبد ولی این سیاست نیست که 

پس چی میخای اسی رو شیر کنی بیافته جون شوهرش زندگیش خراب شه😐

خو به اون چه،، ای بابا مگه بجه اید سر حرف شخص ثالث،،،،، بنظرم کارش زشت اصلا بهش پیام نده،،،، عادت می ...

حالا موندم چیکار کنم! ،،، تواین چند شبم هی فکر خودکشی تو سرم میومد ولی جرعتشو نداشتم. 

یعنی خوبه که من پیش قدم شم. از حقم نگذریم شوهرم بیشتر منتمو می‌کشید بعد دعوا ولی خودش مقصر بود یه سری گوشیش پرت کرد خورد سرم همچین باد کرد که نگو خیلی ناراحت شدو هی عذر خواهی میکرد

یعنی خوبه که من پیش قدم شم. از حقم نگذریم شوهرم بیشتر منتمو می‌کشید بعد دعوا ولی خودش مقصر بود یه سر ...

آره فدات ,,مادرتم داره میاد فک کن بدونه دعوا شدین کلی غصه میخوره وناراحت میشه مردا غرورشون بیشتره عزیزم،،سعی کن خوبیهای شوهرتو مدنظر بگیری تا دلت ازش سیاه نشه....

نه زنگ زدن اینجور هم خوب نیست قشنگ نیست،،، از اول باید دعواش مدیریت کته،،، الانم غیر مستقیم بگه برگرد مهربونم چیه،، کدوم مهربون سه شب ولت میکته میره 

نه زنگ زدن اینجور هم خوب نیست قشنگ نیست،،، از اول باید دعواش مدیریت کته،،، الانم غیر مستقیم بگه برگر ...

درسته،،اول نباید میزاشت قهر کنه حالا هم پیش اومده ولی زنگم نزنه بدتر میشه وطفلی مادرش خون ب حیگر میشه ووضع وخیم تر

درسته،،اول نباید میزاشت قهر کنه حالا هم پیش اومده ولی زنگم نزنه بدتر میشه وطفلی مادرش خون ب حیگر میش ...

زنگ بزنه ولی بگه مامانم داره میاد بهتره که چیزی نفهمه شما هم بچه نیستی،،،، بیا خونت