2777
2789
عنوان

خانوما که سیاست دارن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 47 پست
وا میزاره میره تو تنها میمونی؟ 

وا نداره؟ چقدر راحت با حرفاتون بین زن و شوهر فاصله ها را بیشتر میکنید و باعث میشید استارتر فکر کنه شوهرش خیلی کار بدی کرده .در صورتیکه شاید خود استارتر غرور شوهرش را خورد کرده و یا شوهرش نیت بدی نداشته گفته بذار چند روز دور از هم  باشیم تا آروم بشیم و عصبانی نباشیم .شما تو جامعه مرد معتاد و هیز و خسیس و بد دل و شکاک و تنبل و زن باز و قاچاقچی و....ندید؟؟؟؟؟ که به کار شوهر استار میگید وا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نداره؟ چقدر راحت با حرفاتون بین زن و شوهر فاصله ها را بیشتر میکنید و باعث میشید استارتر فکر کنه ش ...

فک کنم تو کارگاهش می‌خوابه اولین باره این جوری میکنه همیشه دعواهامون بیشتراز یه روز طول نکشیده حتی بدترینش 

امروزمیاد تا یکشنبه هست 

پس بهش زنگ نزن. آهان راستی اگه بیاد و مادرت ببینه جلوش آبرو ریزی میکنه؟ اگه نمیکنه تازه خودت مظلوم هم نسون بده بگو بخاطر مامانم و اینکه دعوا نشه من زنگ نزدم تو چطور؟ منو به امان خدا میذاری. اگه از این آدم هایی نیست که آبروریزی و وحشی بازی کنه نگو اصلا بهش. 

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
وا نداره؟ چقدر راحت با حرفاتون بین زن و شوهر فاصله ها را بیشتر میکنید و باعث میشید استارتر فکر کنه ش ...

شمایی ک ادعای روشنفکری داری ! وقتی مشگل این خانم به حدی هست ک همسرش رفته و وقتی خودش اومده و مشگلشو بیان میکنه . همه اینا یک طرف سوال تو سوال پرسیدن خیلی اشتباه محضه؟ اگرم انقد به بلوغ نرسیده ک قراره با یک دو حروف وا من زندگیش بهم بریزه پس واقعا باید متاسف اون زندگی شد . 

خدا با من است 
معلوم نمیکنه ولی احترامش نگه میداره میترسم روش بازشه

🤔🤔🤔 چه تصمیم کیری سخته😂😂

خب زنگ بزن بهش. دعوا نکن بگو نمیخای بیای خونه؟؟؟ فکر نمیکنی یه نفر تو خونه منتظرته؟ دلش تنگ شده برات؟ از این حرفا

بحث باز کرد بگو اون یکطرف ولی دل تنگی هم یه طرف. بگو اونو قبول دارم که جفتمون مقصر بودیم.

ولی من هر شب منتظرتم تو خونه ولی تو نمیای از این خثحرفا بزن باهاش مهربون باش. 

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
🤔🤔🤔 چه تصمیم کیری سخته😂😂 خب زنگ بزن بهش. دعوا نکن بگو نمیخای بیای خونه؟؟؟ فکر نمیکنی یه نفر تو ...

معذرت میخوام منظورم تصمیم گیری بود اشتباه تایپی پیش اومد واقعا ببخشید 🙈🙈🙈🙈

در ضمن شما بهتره به اونایی بری بگی که خیلی علنی به شوهرش توهین کردن و میگن چه زشت چ ضایع و بدتر از اینا 

خدا با من است 
معذرت میخوام منظورم تصمیم گیری بود اشتباه تایپی پیش اومد واقعا ببخشید 🙈🙈🙈🙈

فهمیدم. آره اینطوریم خوبه فکرم درگیره اصلا نمیتونم خوب بدو از هم تشخیص بدم اینجوری نرم میشه👏👏