2777
2789
عنوان

اقدامی ها و باردارا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 70 پست
من دوماه پیش ک میخواستم اولین اقداممو انجام بدم دکترم لتروزولبرام تجویز کرد با امپولhcgنتیجه نگرفتم ...

قربونت عزیزم انشاالله نتیجه میگیری سعی کن استرس وناراحتی روازخودت دورکنی. منم ماه اول همش استرس داشتم نشد ماه دوم عروسی داداشم بودمشغول بودم گرفت .الان ماه دوم هستم.انشاا...به همین زودیا باردارمیشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه همون انتظار کشیدنش خیلی سخته

اگرنسبت بهش بی خیال باشی سخت نیس من درست ماهیی گرف که اصلا بهش فکرنمیکردم تازه همسرم مغازشوعوض کرده بود صبح میرف شب میومدخسته اقدام درس وحسابی هم نداشتیم درکمال ناباوری باردارشدم بااقدام کم 

قربونت عزیزم انشاالله نتیجه میگیری سعی کن استرس وناراحتی روازخودت دورکنی. منم ماه اول همش استرس داشت ...

امیدوارم ک این روزا جزء بهترین روزای عمرت باشن و از بارداریت نهایت لذتو ببری

چشم عزیزم اتفاقا خودمم این ماه یکم بیخیالتر هستم وبعداز ماه صفرعروسی داریم سرم گرمه خدا کنه ک جواب بگیرم🌹❤️

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

راستی خانومایی که تو اقدام هستین خواهش میکنم استرسو از خودتون دور کنین. من دکترم شدیدا تاکید داشت که استرس نداشته باشم چون استرس اسپرم رو میکشه خدایی هم ماه اخر خودمو زدم به بیخیالی باردار شدم