2777
2789
عنوان

خانمای اصفهانی

84 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی میدونه دکتر ویدا رضوی تایم کاری شون توی مطب چه ساعتی هستش؟؟ فقط تونستم اینو از اینتزنت بگیرم

چهارباغ بالا - روبروی برق منطقه ای - کوچه شهید سرکوب

همه روزه بجز دوشنبه و پنج شنبه بعد از ظهر

۰۳۱-۳۶۶۶۱۶۱۲ ۰۳۱-۳۶۶۶۲۲۹۷

خــــدا امیــد من است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا وقت گیر نمیاد میشه بپرسم برای چی میخواین پیشش برین البته ببخشین

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
اصلا وقت گیر نمیاد میشه بپرسم برای چی میخواین پیشش برین البته ببخشین

جدی؟ شوهرمن مشکل ناباروری داشت الان بیوپسی ازش گرفتن و فریز کردن بعد دکتر جراحش یه نامه معرفی داده بمن که برم پیش دکتر رضوی که مدارکم رو تایید کنه تا برم برای میکروانجکشن

خــــدا امیــد من است...
منم سعی میکنم زودتر برم ک قبل چهار اونجا باشم و اسم بنویسم

عزیزم یک لحظه شک کردم ساعت ۴بود رفتیم برای خواهرم اسم نوشتیم یا پنج کاش دقیقش را میپرسیدین شرمندتون نشم

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
شما قبلا رفتین مطبش؟ 

اگه نامه معرفی داشته باشین خیلی بهتر نوبت میده پس خیالت راحت اخه فقط همین موارد را میبینه

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
عزیزم یک لحظه شک کردم ساعت ۴بود رفتیم برای خواهرم اسم نوشتیم یا پنج کاش دقیقش را میپرسیدین شرمندتون ...

امروز رفتم اصلا بهم نوبت نداد!گفت برو 12روز دیگ نوبتت میشه 

از ساعت دو و نیم تا هفت ویزیت میکنن

خــــدا امیــد من است...
امروز رفتم اصلا بهم نوبت نداد!گفت برو 12روز دیگ نوبتت میشه  از ساعت دو و نیم تا هفت ویزیت میکن ...

دکتر شیوا امینی و نگار امیری هم خوبن ها

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...